اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده علی شکوری راد، فعال اصلاح طلب گفت: او الان برای گذراندن حبس قطعی‌شان، وارد زندان شده اند.

به گزارش همشهری آنلاین، جهانگیر در نشست خبری بیان کرد: درباره وضعیت آقای شکوری راد، یک پرونده محکومیت قبلی داشتند که یک سال حبس قطعی است که اجرا نشده و الان برای گذراندن حبس قطعی شان، وارد زندان شده اند.

پرونده جدیدی در خصوص اظهاراتی با اتهام تبلیغ علیه نظام و مسایل امنیتی برای وی تشکیل شده که در مرحله رسیدگی قرار دارد که در جای خودش رسیدگی خواهد شد.

در خصوص نفرات دیگری از جبهه اصلاحات که در روزهای اخیر دستگیر شدند نیز در دادسرای امنیت پرونده به اتهام تبلیغ علیه نظام، تشکیل شده و در مرحله تحقیق و رسیدگی قرار دارد که فعلاً با صدور قرارهای متناسب آزاد هستند.

برای هر کدام از آنها قرار وثیقه ۵ میلیاردی صادر شده و آزاد هستند اما رسیدگی به پرونده آنها ادامه دارد.

کارهای قضایی از کارهای اداری جداست؛ اگر حکمی برای کسی صادر شود، ارتباطی به موضوع قضایی ندارد؛ دستگاه قضایی دستگاه مستقلی است، فعالیت قضایی در چارچوب آیین دادرسی کیفری و برابر قانون مجازات اسلامی پیگیری خواهد شد.

کد خبر 1017681
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha