تیم فوتبال گل‌گهر در لیست اولیه تیم ملی برای جام جهانی نام دو چهره جوان خود را می‌بیند.

شهرآبادی

به گزارش همشهری آنلاین؛ ۴۸ ساعت بعد از پیروزی بزرگ گل‌گهر مقابل پرسپولیس که با درخشش چهره‌های جوان تیم سیرجانی به دست آمد، حالا خبر آمده که بازیکن جوان این تیم راهی امارات متحده شد تا فرم مربوط به ویزای آمریکا را پر کند. این اتفاق بلافاصله پس از آن رخ داد که امیر قلعه‌نویی به باشگاه گل‌گهر و سرمربی این تیم اعلام کرد که آنها نیز در تیم ملی نماینده دارند.

پوریا شهرآبادی نام این بازیکن است. مهاجم ۱۹ ساله تیم مهدی تارتار که این فصل پنج گل به ثمر رسانده و در دیدار مقابل پرسپولیس هم عملکرد درخشانی داشت و یک پاس گل داد و یک بار هم تا آستانه باز کردن دروازه حریف پیش رفت.

البته او که پدیده این فصل گل‌گهر بوده، تنها نماینده گل‌گهر در این لیست نیست و نام پوریا لطیفی‌فر هافبک سیرجانی‌ها هم دیده می‌شود بازیکنی که در دیدار با پرسپولیس دو بار دروازه سرخپوشان تهرانی را با ضربات از راه دور خود گشود.

لطیفی‌فر ۲۱ ساله که دومین فصل حضورش در تیم گل‌گهر را تجربه می‌کند قرار است راهی سفارت امریکا شود تا او هم برای حضور در جام جهانی فرم درخواست ویزا پر کند. البته مشخص نیست که در لیست نهایی هم قرار خواهد گرفت.

فعلا نام مهدی تیکدری و دیگر بازیکنان گل‌گهر به این لیست اضافه نشده اما ممکن است تیکدری و چند بازیکن باتجربه گل‌گهر هم در فهرست ۱۰۰ نفره تیم ملی قرار بگیرند.

کد خبر 1017476
منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار توپ و تور

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha