اندریک برزیلی، ستاره جدا شده از رئال مادرید با اینکه فقط ۲بازی برای لیون انجام داده، به‌عنوان بازیکن ‌ماه انتخاب شده است.

اندریک

به گزارش همشهری‌آنلاین، ستاره‌ای که فلورنتینو پرس برایش ۶۰میلیون یورو هزینه کرده بود، به‌قدری از سوی ژابی آلونسو به نیمکت دوخته شد که چاره‌ای جز جدایی پیدا نکرد. این بازیکن در کل فصل ۹۰دقیقه هم فرصت بازی به‌دست نیاورد و به‌ناچار به‌مدت نیم‌فصل به لیون قرض داده شد و حالا در این باشگاه، او را با کریم بنزما مقایسه می‌کنند و لیگ فرانسه یک پدیده جدید دارد؛ اندریک. این بازیکن برزیلی روز ۱۸ژانویه نخستین بازی خود را در لیگ‌یک برای لیون انجام داد و با اینکه فقط ۲بازی انجام داده، به‌عنوان بازیکن ‌ماه انتخاب شده است.

بیایید این مهاجم برزیلی را با دیگر ستاره‌های ‌ماه ژانویه در اروپا مقایسه کنیم.

اندریک در نخستین مسابقه و در پیروزی ۲بر یک مقابل برست، یک پاس گل داد. در بازی دوم و در برد ۵بر۲ مقابل متس نقش تعیین‌کننده‌ای داشت و هت‌تریک کرد. هواداران لیون از اینکه این بازیکن ۱۹ساله می‌تواند برای باشگاه این کارها را انجام دهد، هیجان‌زده هستند. دومین بازیکن برتر ماه ژانویه لیگ یک فرانسه، عثمان دمبله، برنده توپ طلا از پاری‌سن‌ژرمن بود با ۲۰امتیاز.

بهترین بازیکن ‌ماه بوندس‌لیگا که بود؟ مایکل اولیسه. این بازیکن فرانسوی در ۵مسابقه، ۳گل به ثمر رساند و ۸پاس گل داد. او در هر بازی به تیم کمک کرد و بایرن ۳بازی را برد، یک بازی را باخت و یک بازی را مساوی کرد. مقام دوم، آندری کراماریچ، مهاجم کروات هوفنهایم ‌با ۱۵امتیاز بود و مقام سوم هم به الکسیس کلود-موریس، مهاجم آگسبورگ (۱۰ امتیاز) رسید.

در سری‌آ، لائوتارو مارتینس، مهاجم آرژانتینی اینترمیلان با ۲۰امتیاز بازیکن ‌ماه شد. اینتر که با ۵۵امتیاز صدرنشین لیگ بود، در ژانویه ۶بازی انجام داد که حاصل آن ۵برد و یک‌ تساوی بود. مارتینز ۳گل به ثمر رساند و دروازه بولونیا، اودینزه و پیزا را باز کرد. مایک مانیان، دروازه‌بان فرانسوی آث میلان در رده دوم و فدریکو دیمارکو، مدافع ایتالیایی اینتر هم در رده سوم قرار گرفتند.

در لالیگا، لامینه یامال بازیکن برتر ماه شد؛ بالاتر از امباپه که همواره دارد گل می‌زند. این بازیکن ۱۸ساله اسپانیایی در ۴مسابقه، ۲گل زد و یک‌پاس گل داد. او در پیروزی ۳بر صفر مقابل رئال اویدو و در برد ۳بر یک مقابل الچه گل زد. مقام دوم هم به میکل اویارزابال، مهاجم رئال سوسیداد و رده سوم به کیلیان امباپه رسید.

در لیگ برتر، ایگور تیاگو از برنتفورد بهترین بازیکن ‌ماه شد؛ مهاجم ۲۴ساله برزیلی که با ۱۶گل، دومین گلزن برتر این رقابت‌هاست و تنها ارلینگ هالند از منچسترسیتی با ۲۰گل زده از او بهتر است. در پیروزی ۴بر۲ مقابل اورتون هت‌تریک کرد و در پیروزی ۳بر صفر مقابل ساندرلند نیز ۲گل دیگر به ثمر رساند. بخش عمده‌ای از عملکرد این تیم که آنها را با ۳۶امتیاز در جایگاه هفتم قرار داده، مدیون عملکرد ایگور تیاگو است. این بازیکن برزیلی که توسط وره، از پارانا، کشف شد و نخستین بازی حرفه‌ای خود را با کروزیرو انجام داد، قبل از پیوستن به این باشگاه انگلیسی در سال۲۰۲۴، برای لودوگورتس رازگراد در بلغارستان و کلوب بروژ در بلژیک بازی کرد. نفر دوم این لیگ آنتوان سمنیو، مهاجم بورنموث و منچسترسیتی و نفر سوم هم فلوریان ورتس، هافبک آلمانی لیورپول بود.

کد خبر 1015252
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha