به گزارش همشهری آنلاین، یک منبع آگاه در واکنش به خبر یک رسانه انگلیسی مبنی بر هدف قراردادن پهپاد ایرانی توسط هواپیمای آمریکایی بر فراز ناو اتمی آبراهام لینکلن گفت: پهپاد شاهد ۱۲۹ در مأموریت همیشگی و قانونی خود در آبهای آزاد مشغول شناسایی، رصد و تصویربرداری بوده است و این یک اقدام معمول و قانونی به حساب میآید.
وی خاطرنشان کرد که این پهپاد، تصاویر رصدی و شناسایی خود را با موفقیت به مرکز ارسال کرده اما پس از آن دچار قطع ارتباط شده است.
این منبع آگاه در پایان به تسنیم گفت که چرایی قطع ارتباط پهپاد شاهد در حال بررسی است و پس از قطعی شدن نتیجه بررسیها، جزئیات آن اطلاعرسانی خواهد شد.
ساعاتی پیش یک مقام آمریکایی مدعی رهگیری و انهدام یک پهپاد ایرانی توسط جنگنده F35 ارتش این کشور در دریای عرب در پهنه آبی شمال اقیانوس هند شد.
او گفت که این پرنده در حال پرواز بر فراز ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن بوده است.
این ادعا در حالی مطرح شده که قرار است ایران و آمریکا روز جمعه این هفته با یکدیگر مذاکره کنند.
سخنگوی کاخ سفید ادعا کرده این موضوع تأثیری بر مذاکره دو طرف نداشته و گفتوگوها طبق برنامه تعیین شده انجام خواهد شد.
در عین حال برخی منابع اعلام کردند در پی هدف قرار گرفتن پهپاد تجسسی سپاه پس از ۱۰ ساعت مأموریت، ایران بلافاصله پهپاد دیگری را به منطقه فرستاده که پس از نظارت بر عملکرد ناو یو اس اس آبراهام لینکلن و ثبت تصاویر آن به سلامت برگشته است.
نظر شما