احمد عجم، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با تأکید بر لزوم تفکیک اعتراضات مردمی از اقدامات خشونت‌بار، از وجود ارتباط سازمان‌یافته میان عوامل آشوبگر داخلی و جریان‌های معاند و سرویس‌های بیگانه خبر داد.

احمد عجم

احمد عجم عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با همشهری آنلاین، در پاسخ به پرسشی درباره میزان ارتباط میان عوامل اخلال در نظم عمومی با جریان‌های معاند و سرویس‌های جاسوسی خارجی، گفت آنچه مسلم است، باید میان صف معترضین واقعی که مطالبات به‌حق دارند و افرادی که دست به تخریب، خشونت، تهدید و ارعاب زدند، تفکیک قائل شد.

وی افزود اعتراض مردم نه‌تنها از سوی جامعه، بلکه از سوی دولت، مجلس و کلیت دستگاه‌های حاکمیتی نیز به رسمیت شناخته شده است، اما برخی جریان‌ها تلاش کردند با موج‌سواری بر بستر همین اعتراضات، اهداف خود را پیش ببرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به وجود ظرفیت جداسازی معترضین حقیقی از آشوبگران تصریح کرد این تفکیک هم در گذشته وجود داشته و هم اکنون ضرورت دارد، چرا که عوامل بیگانه و سرخط‌های هدایت‌کننده در حوادث شناسایی شده و تعدادی از آن‌ها نیز دستگیر شده‌اند.

عجم با بیان اینکه نمی‌خواهیم به برخی گروه‌ها وزن رسانه‌ای بدهیم، ادامه داد از گروه‌های ضدانقلاب کردی و جریان‌های محارب گرفته تا منافقین، سلطنت‌طلب‌ها و حتی بقایای جریانات چپ افراطی در این حوادث ورود داشتند، اما هیچ‌کدام از جریان‌های اپوزیسیون خارج‌نشین، در واقعیت دارای رهبری واحد و مقبول نیستند.

وی خاطرنشان کرد در حوادث مشابه سال ۱۴۰۱ نیز همین الگو مشاهده شد و تلاش شد با فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی، فردی مانند پهلوی به‌عنوان سر این جریان معرفی شود، در حالی که نه خود تمایلی به حضور در ایران دارد و نه اساساً از نفوذ اجتماعی در داخل کشور برخوردار است.

این نماینده مجلس با اشاره به اعترافات عناصر دستگیرشده گفت ارتباطات خارجی این جریان‌ها محرز است و وزارت اطلاعات نیز با شناسایی و دستگیری تیم‌های مسلح وابسته به گروه‌های ضدانقلاب کردی و دیگر گروه‌ها، این پیوند را به‌روشنی نشان داده است.

کد خبر 1012861

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha