دونالد ترامپ اعلام کرد که معاون وی جی دی ونس قرار است ماه آتی میلادی برای حصول یک توافق صلح و پیشبرد «مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی بین المللی» به جمهوری آذربایجان و ارمنستان سفر مهمی داشته باشد.

ونس

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا رئیس‌جمهور آمریکا در پیام‌رسان تروث سوشال نوشت: «ما همکاری استراتژیک خود با جمهوری آذربایجان را تقویت خواهیم کرد.»

وی در بخش دیگری از پیام خود نوشت: «سفر جی. دی ونس معاونم به باکو و ایروان با هدف یک توافق زیبا برای همکاری صلح آمیز هسته‌ای، توافقات برای سازندگان بزرگ نیمه هادی‌های آمریکایی و فروش تجهیزات دفاعی ساخت آمریکا مانند قایق و چیزهای بیشتر به جمهوری آذربایجان صورت می‌گیرد.»

کد خبر 1012325
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۵
    1 3
    آذربایجان مواظب باش دارن طمه آت میکنن بچه
    • آذربایجان IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۵
      3 1
      چشم داداش خوب شد بهم خبر دادی... به لطف هشدار شما حواسم جمع شده ! ماشالله شماها چقدر باهوش ، سیاست دان و متخصص امنیت هستین !
    • مسعود IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
      0 0
      آذربایجان موعدش تمام شده باید الحاق شه به ایران