دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
۰ نفر

آشوبگران در شمال تهران قصد آتش زدن به ساختمان های اداری از جمله شهرداری یکی از نواحی منطقه یک تهران بودند.

هادی حق بین. شهردار منطقه یک

همشهری، هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک درباره تلاش آشوبگران برای حمله به یکی از ساختمان های شهرداری به خبرنگار همشهری اینطور توضیح می دهد: به ساختمان یکی از نواحی هم حمله شد و قصد آتش زدن آن را داشتند که موفق نشدند و فقط ساختمان دچار آسیب‌های جزئی شد.

او می‌افزاید:‌ ضررو زیان کسبه ناشی از تعطیلی و رکود ناشی از اغتشاشات می گوید: در این شرایط سخت اقتصادی، رکود ایجاد شده ناشی از آشوب‌ها و التهاب روزهای اخیر باعث شده تا کسب‌وکارهای مردم دچار مشکل و آسیب جدی شود.

شهردار منطقه یک درباره خسارت ها و تلخی های آشوب و اغتشاش روزهای اخیر نیز معتقد است: شهادت و جان‌باختن تعدادی از نیروهای حافظ امنیت و مردم هم برای همه ما سخت و ناگوار بود. اغتشاش‌های اخیر باعث شده تا خسارت‌های زیادی به امکانات و زیرساخت‌های شهری منطقه وارد شود. تعداد زیادی از ایستگاه‌های اتوبوس منطقه به شکل کامل تخریب شد. تجهیزات روشنایی، تابلوهای شهری و ترافیکی، فضای سبز و درختان، آسفالت و پیاده‌روها، مخازن زباله و... به شکل گسترده‌ای در منطقه آسیب دیده است.

کد خبر 1009846
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha