سایت صهیونیستی والا در گزارشی مفصل به بررسی نقش منافقین در حوادث تروریستی اخیر ایران پرداخت و از حضور فعال هسته‌های این سازمان در اقدامات خرابکارانه و مسلح در داخل شهرهای ایران خبر داد.

نتانیاهو مریم رجوی

به گزاذرش هشمهری‌آنلاین، در گزارش «والا نیوز» آمده است که تیم‌های تروریستی سازمان منافقین در روزهای اخیر به اقدامات خشونت‌آمیز و خرابکارانه از جمله آتش‌زدن ده‌ها ساختمان عمومی و دولتی در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد و کرمانشاه روی آورده‌اند. به نوشته این رسانه اسرائیلی، به آتش کشیدن برخی از اماکن عمومی در روز پنجشنبه در اصفهان نیز از اقدامات این سازمان بوده است.

والا گزارش می‌دهد که منافقین پس از انتقال مقر اصلی خود به شرق اروپا در دهه گذشته، موفق به ایجاد سلول‌های خفته در سراسر ایران شده‌اند و در سال‌های اخیر از راهبرد «جنگ هیبریدی» بهره می‌برند؛ ترکیبی از حملات سایبری، خرابکاری‌های هدفمند و درگیری‌های مسلحانه.

این گزارش همچنین به سابقه طولانی همکاری این سازمان با نهادهای اطلاعاتی غربی، به‌ویژه موساد، اشاره کرده و یادآور شده است که در سال ۲۰۰۳، عناصر این گروه اطلاعات مربوط به تأسیس تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم نطنز را در اختیار طرف‌های خارجی قرار دادند.

این رسانه اسرائیلی در نهایت اعتراف می‌کند که در روزهای اخیر، سازمان تروریستی منافقین به بازوی نظامی اسرائیل در داخل ایران تبدیل شده و با بهره‌گیری از تیم‌های عملیاتی خود، اقدامات مسلحانه و خرابکارانه‌ای را به انجام رسانده است.

کد خبر 1009695
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • امیر IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
    0 0
    باید هر چه سریعتر ریشه منافقین را از بیخ و بن کند و به چاه ... سرازیر کرد.....