به گزارش همشهری آنلاین، امروز سهشنبه بازار سرمایه ۱۱۱ هزار و ۸۷۵ واحد افزایش یافت و به رقم چهار میلیون و ۲۸۷ هزار و ۹۶۰ واحد رسید. این در حالی است که این بازار پس از ریزش ۳۷ و ۱۰۱ هزار واحد در روزهای دوشنبه و سهشنبه هفته قبل و از دست دادن کانال ۴.۱ میلیون واحد، دیروز و امروز به ترتیب ۱۰۵ و ۱۱۱ هزار واحد رشد کرد و برای اولین بار از کانال ۴.۲ میلیون واحد گذشت.
شاخص هموزن هم امروز ۲۴ هزار و ۸۳۵ واحد افزایش داشت و به رقم یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۶۱۹ واحد رسید.
امروز تعداد سهام مثبت بورس ۳۳۸ عدد و سهام منفی ۱۷ عدد بود. تعداد خریداران به ۷۲ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۲.۶۸ درصد افزایش یافت.
همچنین ۴۱۷ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
شاخص فرابورس هم امروز با افزایش قابل ملاحظه ۸۰۹ واحد به ۳۴ هزار و ۲۲۷ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۹۲ هزار فقره و ارزش آن ۱۵۴ هزار میلیارد تومان بود.
به نظر میرسد حوادث اخیر در ریزش هفته گذشته بورس اثرگذار بوده اما با بهبود شرایط سیاسی و اجتماعی کشور و همچنین آغاز برنامه تک نرخی شدن قیمت ارز از دو روز قبل، بازار سرمایه دیروز و امروز جهش قابل ملاحظهای داشت.
افت سنگین هفته گذشتهی بازار سهام در شرایطی اتفاق افتاده که این بازار از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانالهای ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸، ۳.۹، ۴ و ۴.۱ و ۴.۲ میلیون واحد به ثبت رسانده است.
نظر شما