رییس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم یکپارچه‌سازی خطوط مترو، توضیح داد که سیستم داخلی در یکی از خطوط استقلال یافته تست و استفاده شده و این اطلاعات در گزارش مسئول بازرسی شهرداری تهران نیز تایید شده است.

تشکری هاشمی

همشهری انلاین - جعفر تشکری هاشمی، رییس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران، در جلسه سیصد و هشتاد و ششم شورا با ارائه توضیحاتی درباره گزارش حسابرسی شرکت مترو تهران، به ابهامات مطرح شده پاسخ داد.
او با اشاره به صحبت‌های برخی اعضا و مطالب منتشر شده در رسانه‌ها، تأکید کرد که بسیاری از اظهار نظرها ناقص و پر از ابهام است و لازم بود موضوع دقیقاً برای افکار عمومی و اعضای شورا روشن شود.
تشکری هاشمی اظهار داشت سیستم سیگنالینگ مترو که در گزارش حسابرسی اشاره شده به سال‌های قبل از ۹۴ (دهه ۸۰) برمی‌گردد و قرارداد اصلی آن در سال‌های ۸۰ تا ۸۲ در دوره شهرداری آقای احمدی‌نژاد با یک شرکت چینی به صورت EPC بسته شده است.

او تصمیم دوره مذکور را که به دلیل تحریم‌های بین‌المللی، سیستم سیگنالینگ از شرکت چینی و بخش‌هایی از تجهیزات جدید از فرانسه تامین شد را به عنوان یک اقدام هوشمندانه و درست توصیف کرد.
وی خاطر نشان کرد که همزمان با این قرارداد، تلاش‌ها برای ساخت داخلی سیستم سیگنالینگ در داخل کشور آغاز شده و شرکت مهاران موفق به ساخت این سیستم با بالاترین استانداردهای ایمنی شده و این سیستم آزمایشی در تهران اجرا شده است.
تشکری هاشمی با اشاره به لزوم یکپارچه‌سازی خطوط مترو، توضیح داد که سیستم داخلی در یکی از خطوط استقلال یافته تست و استفاده شده و این اطلاعات در گزارش مسئول بازرسی شهرداری تهران نیز تایید شده است.
او همچنین به موضوع استفاده احتمالی این تجهیزات در خطوط مترو اطراف تهران مثل قم و کرج و مشکلات توافق قیمت اشاره کرد و از رسانه‌ها خواست گزارش‌ها را با دقت بخوانند و هیجانی برخورد نکنند.

کد خبر 1008366
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شورای شهر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha