هم‌بازی ستاره لیورپول جدیدترین بازیکنی‌ است که برای خط حمله پرسپولیس به این باشگاه معرفی شده است.

دنیل لوکاس

به گزارش همشهری آنلاین، با حضور مجدد اوسمار ویرا بر روی نیمکت پرسپولیس، سرخ‌پوشان در تلاش هستند تا قهرمانی خود در رقابت‌های لیگ برتر را تکرار کنند از همین رو در پنجره نقل و انتقالاتی زمستانی، قرمزپوشان پایتخت با نظر سرمربی برزیلی به دنبال تقویت خود هستند.

تا این لحظه با اعلام باشگاه پرسپولیس، سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده از این تیم جدا شدند تا با توجه به ۲ جای خالی که پرسپولیس در لیست خود داشت حالا این عدد به ۴ بازیکن برسد تا سرخ‌پوشان اقدام به جذب بازیکنان مدنظر خود کنند.

حالا گفته می‌شود باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب یک مهاجم دیگر به جز سرگی‌اف نیز است. پیگیری‌ها از این موضوع حکایت دارد که دنیل لوکاس مهاجم ۲۹ ساله تیم ملی مجارستان و تیم پوشکاش، به باشگاه پرسپولیس معرفی شده است.

لوکاس در این فصل در ۲۰ بازی برای پوشکاش مجارستان به میدان رفته که حاصل آن ۱۱ گل و یک پاس گل بوده است. این مهاجم ۲۹ سال هم اکنون آقای گل لیگ مجارستان است.

این بازیکن قابلیت بازی در نوک خط حمله، مهاجم سایه، هافبک هجومی و بال چپ و راست را دارد.

همچنین لوکاس، همبازی دومینیک سوبوسلای ملی‌پوش مجارستانی لیورپول، با نظر سرمربی مجارستان در مرحله مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۵ برای نخستین بار به تیم ملی این کشور دعوت شد و در ۵ بازی به میدان رفت که در نهایت موفق به گلزنی در برابر ارمنستان و ایرلند شد.

کد خبر 1007899
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پرسپولیسی قشقایی IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
    11 0
    آخ آخ🧿👑دنیل لوکاس اگه بیاد که محشره👑آفرین به حدادی که سرگی اف را سریع خرید🧿بازیکنی باهوش و فرصت طلب👑لوکاس هم اگه بیاد فاتحه لیگ خونده س❤🚀💕💕💕💕💕💕ماشالااا