به گزارش همشهری آنلاین، اولین قسمت از «هزار ویک» دی ماه سال گذشته پخش شد و محسن کیایی اجرای آن را به عهده داشت. اما در فصل دوم این برنامه او حضور ندارد و هومن حاج عبداللهی مجری آن است. هزار و یک برنامهای گفتومحور و طنز بود که شباهتهای بسیارش به خندوانه و حضور جناب خان در آن باعث شده بود، اصلا ادامه خندوانه تصور شود. محسن کیایی با تجربه اجرای صداتو اجرای اولین فصل از این برنامه را به عهده داشت و جایش را میان تماشاگران باز کرده بود. به خصوص که ارتباط خوبی هم با جناب خان برقرار کرده بود و شوخی های جناب خان با او در شبکه های اجتماعی بازدیدهای زیادی داشت. گفته میشود برای فصل دوم، محسن کیایی و تهیهکننده به توافق نرسیدند و این اختلافها باعث شده محسن کیایی از این برنامه جدا شود.
حالا هومن حاج عبداللهی با تجربه اجرای مسابقه های «جام طلایی»، «مار و پله» و «پشت خط» اجرای این برنامه را به عهده دارد. او به دلیل بازی در سریال پایتخت میان تماشاگران محبوبیت به دست آورده و اولین اجرایش هم ظاهرا نظر مثبت تماشاگران را جلب کرده است. اما در میان نظرات جناب خان بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. عده ای در نظراتشان در شبکه های اجتماعی حتی او را مجری اصلی برنامه می دانند که با مزه پرانی ها و ارتباط خوبی که با بینندگان برقرار کرده، توانسته در مرکز توجه قرار گیرد و گرداننده اصلی برنامه باشد.
مخاطبان چه میگویند؟
بیننده ای نوشته اگر جناب خان نبود، برنامه جذابیتی نداشت و شوخی های بامزه اوست که برنامه را سرپا نگه می دارد. دیگری اما معتقد است جناب خان فقط در کنار رامبد جوان خوب بوده ارتباطی که با او برقرار کرده، با بقیه نداشته است. تماشاگر دیگری هم نظرش این است که نقش اصلی متعلق به جناب خان است و به خاطر اوست که برنامه را تماشا می کند. اما نظرات مثبت در باره اجرای هومن حاج عبداللهی هم کم نیست. کاربری نوشته: «هومن حاج عبداللهی همیشه دوست داشتنی است. اجرایش در این برنامه هم خیلی خوب بود.»
دیگری نوشته: «حاج عبداللهی قادر است ارتباط خوبی با مخاطب حاضر در استودیو برقرار کند و این ویژگی مثبتی برای یک مجری است. او البته سابقه طولانی اجرا دارد و اجرای خوبش در این برناه هم دور از انتظار نبود.»
کاربر دیگری هم از رفتار هومن حاج عبداللهی و احترامی که برای مهمانانش مینا جعفرزاده، آزیتا لاچینی، مهوش صبرکن و مهوش وقاری و همینطور ایرج طهماسب قائل شده تمجید کرده است.
نظر شما