هیچ سلاحی تاکنون به اندازه پهپادهای «شاهد» ایران، برای کارشناسان جنگ در سراسر جهان دردسر ایجاد نکرده است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، کارشناس در این شبکه می گوید: «اطلاعات محرمانه‌ای به تدریج در حال نشت است؛ ایران در حال توسعه یک پهپاد جت جدید با سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه است.هیچ سلاحی تاکنون به اندازه پهپادهای «شاهد» ایران، برای کارشناسان جنگ در سراسر جهان دردسر ایجاد نکرده است.

شبح زرد به آسمان رفت! | دوقلویِ بمب‌افکنِ مخوف B2 آمریکا

وی ادامه میدهد: روسیه در جنگ اوکراین به پهپادهای ارزان‌قیمت شاهد تکیه کرد و ثابت کرد که استفاده انبوه از آن‌ها، پدافند دشمن را هرچقدر هم که پیشرفته باشد، فرسوده می‌کند.نسخه جدید متمایز است زیرا به جای موتور ملخی، به موتور جت مجهز شده است. با سرعتی بسیار بالاتر که زمان واکنش دشمن را کاهش می‌دهد و با اثر راداری و حرارتی کمتر. همچنین قدرت نفوذ بهتری در دفاعیات دشمن دارد و برای زدن اهداف بسیار ارزشمند مثل رادارها و مراکز فرماندهی مناسب است.

و در غرب، دیگر سؤال این نیست که چگونه پهپادهای ایرانی را ساقط کنیم… بلکه ارتش‌های غربی بسیاری تلاش می‌کنند منطق ساخت آن را بازتولید و کپی کنند کنند. برنامه‌های آمریکایی و اروپایی در حال توسعه نسخه‌هایی شبیه به شاهد برای تست و تمرین هستند.

کد خبر 1002914

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    6 1
    حالا اگر ایران انبوهی از اینها با موشک ارسال کند و در جای مناسب رها کند هر مهاجمی را فلج خواهد کرد
    • محمد ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
      0 0
      باید در کنار این فناوری پدافند را نیزتقویت کرد تا دشمن نتواند براحتی در اسمان ایران پرواز کند
  • شهریار IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    0 0
    آنهایی که میگفتند ماکته چرا لال شدند.هنوز پهپادهای پیشرفته را رو نکرده اند.
  • محمد IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    0 0
    انشالله بزودی اسرائیل رو باهاشون نابود میکنیم، اگه اسرائیل از بین بره تمام مشکلات حل میشه