الاخبار مطلع شده است که پس از انتصاب دکتر «احمد سویدان» به عنوان سفیر لبنان در جمهوری اسلامی ایران در اکتبر گذشته، تهران نام سفیر جدید مورد نظر خود را ارائه کرده اما با این حال، «یوسف رجی»، وزیر امور خارجه این نام را در کشوی دفتر خود بایگانی کرده و هنوز آن را به کابینه ارائه نکرده است.

رجي - عراقچي

به گزارش همشهری آنلاین، رجی همچنین از ارائه نسخه‌ای از اعتبارنامه به کاخ ریاست جمهوری خودداری کرده و همچنین تهران را از تأیید لبنان برای اعزام سفیر جدید مطلع نکرده است.

منابع آگاه می‌گویند که رجی به تصمیمی که به طور گسترده با آمریکایی‌ها و سعودی‌ها هماهنگ شده است، پایبند است تا هرگونه ماجراجویی علیه ایران را تشدید کند و آن را به درگیری بکشاند که باعث ایجاد بحران دیپلماتیک بین دو کشور خواهد شد.

انتظار می‌رود او هر لحظه سفیر لبنان را برای مشورت از ایران فراخواند و همچنین به دولت پیشنهاد کاهش نمایندگی دیپلماتیک لبنان در ایران را بدهد.

کد خبر 1002169
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha