درخت‌ها در شهرها، نماد بخشش‌اند؛ آلودگی‌ها و پلشتی‌های شهرها را می‌گیرند و هوای تازه و طراوت را به شهروندان می‌بخشند، آن هم بی‌چشمداشت!

یاس فاطمی

همشهری آنلاین - سیدسروش طباطبایی‌پور: و این سبزهای همیشه ایستاده در حفظ تعادل زیستی و پایداری محیط‌زیست شهری نقشی بی‌بدیل ایفا می‌کنند.

درختان، چون مادری مهربانند و حتی برای گونه‌های جانوری، پرندگان شهری، حشرات و پستانداران کوچک نیز مادری می‌کنند. حتی همین برگ‌هایی که مثل این روزها، از درختان جدا می‌شوند، خاک را حاصلخیز می‌کنند و چرخه مواد آلی را در خاک غنی می‌سازند.

شاید به‌خاطر همین رفتارهای مادرانه، امسال همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و روز بزرگداشت مقام مادر، پویش «در سایه مادر» به همت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری برپا شد و شاهد کاشت نهال در برخی بوستان‌ها در تهران و برخی شهرستان‌ها بودیم. در بوستان یاس‌فاطمی تهران هم شهروندان در این طرح شرکت کردند و در هوای ابری و بارانی این روزهای تهران، درخت کاشتند تا به مسئولیت شهروندی و انسانی خود عمل کنند.

ترحم بهزاد، مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به این طرح گفت که پویش «در سایه مادر» به‌عنوان نهمین همایش از سلسله پویش‌های سال۱۴۰۴، در چارچوب اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت طراحی و اجرا شده که همه نهال‌ها از گونه‌های سازگار با اقلیم تهران است. همچنین در این طرح آموزش‌های کاربردی در محله‌ها، مدارس و مراکز فرهنگی هم ارائه می‌شود تا نهال‌های کاشته‌شده در طول زمان به درختانی مقاوم تبدیل شوند.

کد خبر 1001903

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha