دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تهدیدها و فشارهای گسترده برای تصویب نشدن تأثیر معدل در کنکور پرده برداشت.

عبدالحسین خسروپناه

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز در مراسم روز دانشجو و در دانشگاه فرهنگیان به اجرای مصوبه تأثیر معدل در کنکور اشاره کرد.

خسروپناه گفت: در گذشته نزدیک به ۱۲ سال مجلس نتوانست این مصوبه را اجرا کند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیش از این در اجرای آن ناکام بود.

وی ادامه داد: اما در ۳ سال اخیر، علی‌رغم تهدیدها و فشارهای متعدد، این مصوبه با موفقیت اجرا شد. معلمان و خانواده‌ها نیز این اقدام را بسیار مثبت ارزیابی کردند و خواستار استمرار آن هستند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: با وجود فشارها، تهدیدها و ارسال میلیون‌ها پیامک رباتی (خودکار) از سوی مافیای کنکور، هیچ‌یک از اعضا تسلیم نشدند و مصوبه اجرا شد.

کد خبر 1000467
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نعمت IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    4 0
    شما پس چه کاره هستید جلوی فساد را بگیرید.