-
چطور با گیاهان دارویی خانه را ضدعفونی کنیم و ویروس ها را از بین ببریم؟ | دود کردن اسفند چقدر تاثیر دارد؟
دود کردن اسفند و استفاده از پیاز و سیر و برخی گیاهان دارویی علاوه بر خوشبوکنندگی فضای منزل سبب ضد عفونی و تصفیه هوای خانه نیز می شود. در شرایط امروز دنیا با شیوع بسیار ویروس کرونا ، هر روز بر تعداد قربانیان افزوده می شود. سازمان های بهداشتی ، از مردم می خواهند با مهار شیوع این بیماری مهلک ، برای حفظ سلامتی باید اقدامات اساسی انجام داد.
-
اینفوگرافیک | تأثیر مصرف روزانه ویتامین C در بدن انسان
ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته میشود، به طور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد، به برخی خوراکیها افزوده میشود و همچنین به شکل مکملهای غذایی در دسترس است و مصرف روزانه آن عوارض و فوایدی دارد. در این اینفوگرافیک به تأثیر مصرف روزانه ویتامین ث اشاره شده است.
-
۷ نشانه پنهان فقر ویتامین K در بدن
فقر ویتامین کا تقریبا در ۳۱ درصد از بزرگسالان دیده می شود. فقر ناشی از این ویتامین بر استخوان ها، مفاصل و قلب تاثیر می گذارد.
-
چگونه استرس بر قلب تاثیر میگذارد
اگرچه متخصصان هنوز مکانیسمهای دقیق تعامل ذهن و بدن را درک نکردهاند اما شواهد نشان میدهد که استرس هیجانی بر طیف گستردهای از بیماریها تاثیر میگذارد. بنابر این با توجه به این نکته، ما در مورد چگونگی تاثیر استرس بر قلب صحبت خواهیم کرد.
-
خوردن آجیل برای کاهش وزن؟
مغزهای خوراکی یا آجیل سرشار از کالری و چربیهای سالم هستند، بنابراین ممکن است به فکرتان نرسد که بتوانید با آنها وزنتان را کم کنید.
-
خطرهایی که با حذف وعدههای غذایی بدن را تهدید میکند
دریافت نکردن هر کدام از وعدههای غذایی نه تنها کمکی به کاهش وزن نمیکند، بلکه یکی از عوارض آن بروز چاقی به ویژه در ناحیه شکم است.
-
برای مدیریت استرس ورزش کنید
ورزش کردن به هر شکلی میتواند همچون تسکیندهنده استرس عمل کند.
-
اسفناج را با ماست بخوریم یا نه؟
یکی از غذاهای سنتی ایرانی بورانی اسفناج یا همان ترکیب اسفناج با ماست است. اما باید بدانیم این ترکیب غذایی درست است یا غلط؟
-
خطر مصرف بیش از حد کافئین برای بدن
دریافت بیش از حد کافئین باعث بروز آثار ناخوشایند متعدد میشود، مانند عصبانی شدن، آشفتگی، اضطراب، بیخوابی، تحریک دستگاه گوارش، اسهال و وابستگی.
-
آیا اگر کرونا گرفته باشم، باید واکسن بزنم؟
یک سوال در دوران شروع واکسیناسیون همگانی این است که آیا افرادی که قبلا دچار عفونت کرونا شدهاند، باید واکسن بزنند یا نه؟
-
کمکی که ۳۰ دقیقه پیادهروی روزانه به سلامتی شما میکند
برای یک پیادهروی ۳۰ دقیقهای در طول روز میتوان همان ضربالمثل معروف درباره سیب را به کار برد: این کار شما را از پزشک دور نگه میدارد.
-
ضروریترین ویتامینهای روزانه برای تمام زنان
ویتامینها برای سلامت کلی بدن شما ضروری هستند، ضمن اینکه دریافت آنها در حد میزان توصیهشده از طریق رژیم غذایی سالم و متعادل کار سختی نیست.
-
نوشیدن قهوه باعث ریفلاکس معده میشود؟
بسیاری از افراد مایلند هر روز قهوه بنوشند اما نوشیدن بیش از حد قهوه میتواند عوارضی خطرناک برای سلامتی داشته باشد.
-
عادتهایی که دندانها را خراب میکند
برخی از عادتها هدفی جز آسیب زدن به سلامتی ما ندارند. عادت به مصرف دخانیات، عادت به پرخوری یا هر چیزی شبیه به اینها میتواند به عاملی مخرب برای ما به ویژه سلامت دهان و دندان تبدیل شود.
-
نشستن طولانیمدت چه آسیبهایی به بدن میزند؟
نشستن طولانیمدت مشکلات و بیماریهای زیادی را به بدن تحمیل میکند که کوتاه کردن عمر و افزایش احتمال ابتلا به زوال عقل از آن جمله است.
-
۶ دلیلی که شما را نیمهشب از خواب بیدار میکند
استرس یک عامل مهم برای بیخوابی است و مستقیم سیستم عصبی مرکزی را دچار اختلال میکند. در این صورت تغییر جزئی در بیوشیمی بدن و سیستم نوروشیمی عامل ریتم خواب و بیداری ایجاد میشود.
-
تاثیر شگفتانگیز انار بر جلوگیری از ابتلا به کرونا
انار و عصارههای موجود در آن میتوانند در برابر عفونتهای سیستم ایمنی مقاومت ایجاد کنند.
-
۶ اشتباه در آبرسانی به بدن
روزی که فعالیت زیادی داشته یا وقت زیادی را در گرما سپری کردهاید، نسبت به روزی که تمام مدت را داخل منزل بودهاید، به آب بیشتری نیاز دارید.
-
دومین تزریق واکسن کرونا را کی باید انجام داد؟
واکسنهای کرونایی که تا به حال تایید شدهاند،باید در دوز با فاصله چند هفته تزریق شوند.
-
اگر قبلا کرونا گرفته باشم، ممکن است دوباره کرونا بگیرم؟
یک پرسش رایج در دوران شیوع گسترده کرونا این است که اگر یک بار به کرونا دچار شده باشید، ممکن است دوباره این بیماری را بگیرید یا نه؟
-
چگونه در روزهای سرد سال ایمنی بدن را بالا ببریم؟
جای تعجب ندارد که بسیاری از ما آماده استقبال از سرمای زمستان نیستیم و در صورت این آمادگی میتوانیم زندگی امن و سالمی همراه با کاهش درجه هوا در پیش رو داشته باشیم.
-
چطور ضربان قلبتان را اندازه بگیرید
شما میتوانید سرعت ضربان قلب یا ضربان نبضتان را فقط با استفاده انگشتان اندازه بگیرید.
-
آیا مکملهای کلسیم ضرری ندارند؟
کلسیم نقشی حیاتی برای سلامت قلب، استخوان، دندان، اعصاب و خون دارد.
-
راز عمر طولانی ساکنان یک جزیره که بالای ۱۰۰ سال سن دارند
اگر میخواهید که تا ۱۰۰ سال زنده باشید، باید همچون افراد سالم مناطقی زندگی کنید و غذا بخورید که ثابت کردهاند میتوانند تا ۱۰۰ سال زندگی کنند.
-
طرز تهیه پاناکوتا ؛ جذابترین دسر ایتالیایی
پاناکوتا؛ این دسر جذاب ایتالیایی مدت هاست بین ما ایرانیها جای خودش را باز کرده و به شدت معروف و پرطرفدار شده است. دستور پخت این دسر را در این مطلب بخوانید.
-
این ۱۰ ماده غذایی خوشمزه را بخورید و لاغر شوید
رسیدن به وزن ایدهآل نیاز به اراده و برنامهریزی درست دارد. در اینجا مواد غذایی مفید که به چربیسوزی و خوشاندامی شما کمک زیادی میکنند، معرفی شدهاند.
-
۴۵ سالهها حتما این ۲۰ ماده غذایی را مصرف کنند
کلسترول بالا یکی از عوارض مرتبط با سن است که دستورالعملهای خاص غذایی برای افراد ۴۵ سال به بالا و جلوگیری از ابتلا به آن پیشنهاد شده است. در این مطلب با این دستورالعملها آشنا میشوید.
-
۱۰ خوراکی خوشمزه که کاهش وزن را آسان میکنند
فرایند تهیه میوه خشک درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه را میگیرد. در این فرایند قسمت باقیمانده میوه از نظر مواد مغذی ارزش بالایی دارد. در واقع تحقیقات جدید نشان دادهاند خوردن میوههای خشک با رژیمی سالم و کاهش چاقی در ارتباط است.
-
آیا مصرف ویتامینها به کاهش موارد سرماخوردگی کمک میکند؟
دریافت ویتامینها به میزان کافی در رژیم غذایی (یا در صورت لزوم مصرف مولتیویتامین) یکی از بهترین راهها برای تقویت دستگاه ایمنی بدن است، اما آیا دریافت ویتامین میتواند باعث محافظت در برابر سرماخوردگی و سایر بیماریهای تنفسی شود؟
-
چرا گاهی مزه فلز در دهان حس میکنیم؟
مزه فلز در دهان میتواند ناخوشایند و مداوم باشد. شما با احساس این مزه معمولا نباید نگران باشید. اما در صورتی که این مشکل ادامهدار بود، شاید نیاز به برخی بررسیهای پزشکی داشته باشید.