همشهری آنلاین - شهره فرجی: فلفل دلمه‌ای داخل چیکن برگر، طعم این غذا را مطبوع‌تر می‌کند

آشپزی

مواد لازم:

پیاز / 2 عدد (یکی خرد شده، یکی حلقه‌ای)

سیر / 2 قاشق چای‌خوری کاملا ریز شده

فلفل دلمه‌ای قرمز / یک عدد ریز شده

قارچ تازه / یک پیمانه خرد شده

گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده

هویج / دو عدد خرد شده

مرغ چرخ کرده / 900 گرم

تخم مرغ / یک عدد

خمیر وسط نان تازه / نصف پیمانه

چاشنی برگ بو

نمک و فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا کباب‌پز را روی حرارت متوسط  از پیش گرم کنید و سطح بیرونی آن را کمی چرب کنید.

2- درون یک تابه ، مقداری روغن اسپری کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید ، سیر و پیاز را درون آن ریخته، تا زمانی که طلایی رنگ شوند آن‌ها را تفت دهید.

3- فلفل دلمه‌ای، قارچ، گوجه فرنگی و هویج را به  تابه اضافه کنید، سپس آن‌ها را در جایی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شوند.

4- حال در یک کاسه بزرگ، مرغ و سبزی‌جات را با هم مخلوط کنید و تخم‌مرغ و خمیر وسط نان و چاشنی را برای طعم‌دار کردن، به آن‌ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و آن‌ها را به صورت پاته درآورید.

5- پاته‌ها را روی کباب‌پز مشبک که قبلا کمی چرب شده قرار دهید و هر طرف آن‌ها را 5 تا 6 دقیقه کباب کنید.

6- لایه درونی نان‌ها را کمی سرخ کنید و روی هر کدام از آن‌ها یک عدد پاته قرار دهید و روی آن ها یک عدد پیاز حلقه‌ای بگذارید و میل کنید.

کد خبر 96388

برچسب‌ها