همشهری آنلاین - شهره فرجی: سیب زمینی، پیاز، شیر، سیر و آرد و پنیر موزارلا از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه است.

آشپزی

مواد لازم برای 8 نفر:

سیب زمینی بزرگ: ‌6 عدد

پیاز متوسط: یک عدد،‌ باریک خرد شود.

نمک:‌ یک قاشق چای‌خوری

سبزی‌جات معطر خشک: نصف قاشق چای‌خوری

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر کم چرب: یک پیمانه

آرد گندم: یک چهارم پیمانه

پنیر رنده شده موزارلا: 2 پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• با چنگال چند جای سیب زمینی‌ها را سوراخ کنید و آن‌ها درون مایکروویو با قدرت 100 درصد به مدت 12- 10 دقیقه حرارت دهید.

• سپس آن‌ها را از مایکروویو خارج کرده و 5- 4 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

• سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌های نیم سانتی‌متری برش دهید.

• نیمی از سیب زمینی‌ها را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و روی آن‌ها، نیمی از پیازها را همراه با نمک، سبزی خشک معطر و فلفل بریزید و سپس روی پیازها، نیمی از آرد و پنیر را بپاشید و با بقیه مواد همین مراحل را به عنوان لایه بعدی  تکرار کنید تا ظرف پر شود.

• روی کل مواد شیر بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

• ظرف را درون مایکروویو به مدت 15 دقیقه حرارت داده تا پنیر آن ذوب شود.

• فویل را از روی ظرف برداشته و 10- 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که روی سیب زمینی‌ها، طلایی – قهوه‌ای رنگ شوند حرارت دهید.

• قبل از سرو کردن اسکالوپ، 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

کد خبر 106073

برچسب‌ها