همشهری آنلاین - شهره فرجی: پس از اینکه نان‌ را درون تابه آماده کردید آن را برداشته و مراقب باشید نشکند و یا پاره نشود تا مواد گوشتی که درون آن می‌ریزیم بیرون نریزد.

پنکیک قارچ

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

سس گوجه ‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

روغن: سه قاشق غذاخوری

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

شیر: یک لیوان

تخم‌مرغ: 3 عدد

پیاز: یک عدد درشت

قارچ: 200 گرم

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

آرد: 125 گرم

نمک و فلفل و آویشن: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می‌کنیم و هنگامی که آب گوشت کشیده شد، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به همراه کمی آب لیمو، سس گوجه فرنگی،‌ نمک،‌ فلفل و آویشن تفت می‌دهیم سپس صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود.

شیر، تخم‌مرغ، آرد و یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین و کمی نمک را خوب هم می‌زنیم و از صافی رد می‌کنیم تا مایع یک دستی داشته باشیم . کف ماهی‌تابه متوسطی را با یک قاشق مرباخوری چرب کرده و از مواد، یک ملاقه داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم تا سطع ماهی‌تابه به صورت لایه نازکی پوشیده شود.

با شعله ملایم کمی صبر می‌کنیم تا مواد خودش را بگیرد، آن را پشت و رو کرده می‌گذاریم کمی طلایی رنگ شود. سپس این نان گرد بدست آمده را برداشته و کناری می‌گذاریم تا خنک شود. فقط باید مراقب بود که این نان نشکند و یا پاره نشود چون آنگاه مواد گوشتی که داخل آن می‌ریزیم، بیرون می‌ریزد.

تمام مواد را به صورت نان‌های گرد تهیه کرده و کنار می‌گذاریم. سپس داخل هر یک از نان‌ها مقداری مواد گوشتی که قبلا تهیه کرده‌ایم می‌ریزیم، کمی پنیر پیتزای رنده شده و سپس نان را با دست خیلی آرام به صورت رولت لوله می‌کنیم و داخل یک ظرف پیرکس می‌گذاریم.

بدین ترتیب همه نان‌ها را با مواد گوشتی پر کرده و رولت‌ها را کنار هم می‌چینیم و روی همه آن‌ها پنیر یتزای رنده شده ریخته و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه و یا داخل مایکروفر از سیستم گریل به مدت 8 دقیقه استفاده می‌کنیم.

زمانی‌ که پنیر پیتزا کمی طلایی شد، برای سرو، سر میز غذا برده و رویش را با سس گوجه‌ فرنگی تزیین می‌کنیم.

ماهنامه تخصصی آشپزی و شیرینی پزی ساناز سانیا - شماره 22 و 23

کد خبر 113499

برچسب‌ها