همشهری آنلاین: دستور تهیه این غذا به سبک چینی است.

پن کیک برنج و سبزی‌جات

مواد لازم:

تخم‌مرغ

برنج پخته شده

سبزی‌جات: شامل نخود‌فرنگی، هویج، ذرت (یا هر سبزی دیگری به میل خودتان)

گوشت

پیاز

سس کاری

ادویه‌ها: نمک، سس گوجه‌فرنگی

دستور پخت:پن کیک برنج و سبزی‌جات

1. گوشت و پیاز را خرد کنید.

2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و اول پیاز را تفت دهید. بعد گوشت را نیز اضافه کرده و سرخ کنید و مقداری سس کاری نیز اضافه کنید.

 3. برنج پخته شده و سبزی‌جات را به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک بزنید.

 4. تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شود، در یک ماهی‌تابه تفلون، روغن ریخته و تخم‌مرغ را به صورت لایه‌ای نازک سرخ کنید.

 5. سپس برنج و سبزی‌جات را روی لایه نازک تخم‌مرغ ریخته و در آن بپیچید.

 6. با کمی سس گوجه‌فرنگی روی آن را تزئین کنید.

 غذا آماده است.

 منبع مورد استفاده برای این مدخل

کد خبر 148158

برچسب‌ها