سه شنبه 20 بهمن 1394 | به روز شده: 4 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 2 آذر 1388 - 13:56:00 | کد مطلب: 95909 چاپ

آشنایی با روش تهیه سوپ مرغ فوری

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
هر وقت عجله دارید، بهتر است این سوپ خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم:

روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده / یک پیمانه

نمک / به مقدار لازم

فلفل / به مقدار لازم

آب مرغ / 8- 6 پیمانه

سینه مرغ بدون استخوان / یک عدد

هویج خرد شده / سه پیمانه

ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی / یک پیمانه

نخود فرنگی پخته شده / یک تا دو پیمانه

جعفری خرد شده / نصف پیمانه

طرز تهیه:

1- دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.

2- حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود.

3- آب مرغ، سینه مرغ و هویج‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

4- حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند.

5- سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید.

6- ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد.

7- نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید.

8- مرغ‌های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید.

9- کمی آن‌ها را حرارت دهید.

10- سوپ را به صورت داغ میل کنید.

در همین زمینه: