آقایان معمولا رابطه‌شان با خامه و پنیر و خوراکی‌های چرب و چیلی خوب است؛ مگر آنکه به فکر اضافه وزن بوده یا از بالا رفتن فاکتورهای چربی خونی‌شان بترسند.

اگر شما هم از جمله آقایان دسته اول هستید و هوس خوردن سوپی چرب و خوشمزه را کرده‌اید ولی خانم خانه امروز فرصت پخت آن را ندارد، خودتان دست به‌کار شوید.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری کره

- 2 عدد پیاز (خرد شود)

- 5 /3 پیمانه آب مرغ

- 20 گرم سبزی معطر تازه شامل جعفری، پیازچه و ریحان خردشده

- نصف قاشق چای‌خوری پودر آویشن

- 200 گرم یا یک پیمانه پنیر خامه‌ای

- یک قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت

- یک قاشق سوپ‌خوری شیر

- ساقه خرد شده پیازچه (مقداری برای تزئین)

طرز تهیه:

1 - کره را در قابلمه بزرگی آب کرده و به آن پیاز خردشده را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. سپس شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در قابلمه، حرارت دادن را 5دقیقه دیگر ادامه دهید. [خواص پیاز]

2 - آب مرغ و سبزیجات تازه معطر و آویشن را به پیاز داغ اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت متوسط به جوش آید، سپس شعله را کم کرده و با گذاشتن در قابلمه، 20دقیقه دیگر صبر کنید؛ البته در این مدت مرتب مواد را هم بزنید. [خواص آویشن]

3 - قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید تا کمی سرد شود. سپس مواد را به دستگاه غذاساز یا خردکن منتقل کرده و 15ثانیه روشن کنید تا سوپ به مایه‌ای یکنواخت تبدیل شود. بعد از آن، دوباره مواد را به قابلمه برگردانید.

نکته: در صورت تمایل، می‌توانید مایه به دست آمده را با کمک فشار پشت قاشق از صافی عبور داده و سپس به قابلمه انتقال دهید؛ به این ترتیب، مایه نرم‌تر خواهد شد.

4 - کمی از پنیر خامه‌ای را برای تزئین روی غذا کنار گذاشته و بقیه را به سوپ اضافه کنید و روی اجاق گاز آن‌قدر هم بزنید تا پنیر خامه‌ای کاملا حل شود. [خواص پنیر]

5 - آرد ذرت را در ظرف دیگری با شیر مخلوط کرده و به سوپ بیفزایید. مواد سوپ را روی حرارت، آن‌قدر هم بزنید تا غلیظ شود.

6 - در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و با باقیمانده پنیر و پیازچه تزئین کنید.

کد خبر 43729

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز