جمعه 23 بهمن 1394 | به روز شده: 1 ساعت و 40 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 28 آبان 1388 - 21:09:56 | کد مطلب: 95552 چاپ

آشنایی با روش تهیه سوپ قارچ

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
خوردن این سوپ داغ و خوشمزه در هوای سرد می‌تواند از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری کند

مواد لازم:

روغن / 2 قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده / 4 پیمانه

پیازخرد شده / یک عدد

کرفس / یک شاخه خرد شده

هویج  خرد شده / یک پیمانه

آب مرغ / 5 پیمانه

برنج / 4/1 پیمانه

سس سویا / 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- دریک قابلمه، روغن بریزید.

2- قارچ‌ها، پیازها، کرفس‌ها و هویج‌ها را در آن به مدت 10- 8 دقیقه سرخ کنید.

3- برنج و سس سویا و آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید.

4- روی حرارت متوسط آن‌ها را بجوشانید.

5- حرارت را کم کنید، درب آن را گذاشته،  بگذارید تا یک ساعت آرام بجوشد.

6- در یک کاسه متوسط، سوپ را از صافی رد کنید و آب مرغ حاصل از صافی را به قابلمه برگردانید.

7- مواد درون صافی را در یک دستگاه همزن بریزید و آن‌ها را به صورت پوره درآورید.

8- مواد پوره شده را به آب مرغ برگردانید.

9- نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید و آن را گرم میل کنید. 

نکته:

اگر قبل از اینکه سبزیجات را به سوپ اضافه کنید، کمی آن‌ها را با کره سرخ کنید باعث می‌شود نرم‌تر و لطیف‌تر شوند و طعم بهتری داشته باشند.

در همین زمینه: