آشنایی با خواص نارنگی

تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
نارنگی، این میوه پرخاصیت، برای درمان بسیاری از بیماری‌ها، از جمله فشارخون بالا بسیار مفید است.

نارنگی دارای خواص فراوانی است و‌ برای درمان بسیاری از بیماری‌ها بکار می‌رود.

برخی از خواص نارنگی عبارتند از:

1- منبع غنی ویتامین C است.

2- منبع غنی بتاکاروتن است.

3- برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.[چند حقیقت درباره‌ کبد]

4- به اعتقاد برخی، به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده‌اش، می‌تواند در درمان سیفلیس موثر باشد.

5- دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است.

این میوه پرخاصیت، برای درمان بیماری‌‌های زیر مفید است:

• چاقی[نکته بهداشتی روز: چرا اضافه وزن پیدا می‌کنیم؟]
• برونشیت
• التهاب ریه
• آسم
• زکام
• فشارخون بالا
• بیماری‌های مختلف پوستی

ارزش غذایی در هر 100 گرم نارنگی:

ویتامین آ: 420 آی.یو

کربوهیدرات: 34/13 گرم
فیبر رژیمی: 8/1 گرم
پروتئین: 81/0 گرم
تیامین  (ویتامین B1): شش صدم میلی‌گرم
نیاسین (ویتامین ‌‌B3): سی و هفت صدم میلی‌گرم        
ویتامین B6: هشت صدم میلی‌گرم     
ویتامین C: بیست و هفت میلی‌گرم 
کلسیم: 37 میلی‌گرم
آهن: 15/0 میلی‌گرم
منیزیم : 12 میلی‌گرم
فسفر: 20 میلی‌گرم
پتاسیم: 166 میلی‌گرم
سدیم: 2 میلی‌گرم
روی: 07/0 میلی‌گرم
چربی: 3/0 گرم
کالری : 44

http://en.wikipedia.org/wiki/Tangerine

http://hubpages.com/hub/Health_Benefits_of_Tangerine

در همین زمینه:
سه شنبه 21 مهر 1388 - 20:48:32
کد مطلب: 92748
نسخه چاپی
پربیننده ترین