آشنایی با روش تهیه آش کلم برگ - غذای محلی تبریز

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
آش خوشمزه کلم برگ، مخصوص تبریزی‌های باسلیقه است.

مواد لازم:

نخود: یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه: مقداری

عدس: دو سوم پیمانه

کلم برگ: خرد شده 200 گرم

پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری

سیر داغ: 1 قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده: 3 عدد

برگ کرفس: 50 گرم

رشته آش: 200 گرم

کشک: یک دوم پیمانه

روش تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

انرژی کل 1700 کیلوکالری

آش کلم برگ

ماهنامه‌ی دنیای تغذیه

در همین زمینه:
چهارشنبه 5 بهمن 1390 - 16:31:06
کد مطلب: 158220
نسخه چاپی
پربیننده ترین