همشهری آنلاین: آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.

 آش هویج و جو - غذای محلی استان همدان

مواد لازم برای 4 نفر:

 نخود: نصف پیمانه

 بلغور: 2 پیمانه

 پیاز داغ :3 قاشق غذاخوری

 گوشت چرخ رده: 200 گرم

 فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

 هویج خرد شده 2 عدد

طرز تهیه:

* نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.

* سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

* مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

آش هویج و جو

کد خبر 171236

برچسب‌ها