همشهری آنلاین: این آش خوشمزه یکی از آش‌های سنتی شهر ارومیه است.

 آش بلغور (یارما شورباسه) - غذای محلی گیلان

مواد لازم:

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط

فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد

گوجه‌فرنگی: یک عدد

بلغور: یک پیمانه

لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

طرز پخت:

* بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.

* سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. آش بلغور (یارما شورباسه) - غذای محلی گیلان

* پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.

* نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.

* سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

* بلغور را با کمی آب به بقیه‌ی مواد اضافه کنید.

* یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.

* اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.

* سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.

* مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

آش بلغور ما یک آش لعاب‌دار خوش‌رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می‌زنید و نوش جان می‌کنید.

منبع: تبیان

کد خبر 165850

برچسب‌ها