جمعه ۱۶ آذر ۱۳۸۶ - ۰۸:۱۹
۰ نفر

اضافه کردن هویج رنده‌شده و جعفری خردشده به سوپی خامه‌ای با عطر و طعم پیاز، یک وعده غذایی سالم و پرانرژی می‌سازد

آشپزی

سوپ پیاز برای تسهیل در درمان سرما خوردگی نیز توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 6 نفر:

ـ 75 گرم یا 5 قاشق سوپ‌خوری کره
ـ 500 گرم پیاز (نگینی خرد شده)
ـ یک حبه سیر
ـ 40 گرم یا 6 قاشق سوپ‌خوری آرد سفید ساده
ـ 5/2 پیمانه آب مرغ
ـ 5/2 پیمانه شیر
ـ 3 قاشق چای‌خوری آب لیموترش
ـ نوک قاشق چای‌خوری ادویه
ـ یک عدد برگ بو
ـ یک عدد هویج
ـ 4 تا 6 قاشق سوپ‌خوری خامه
ـ 2 قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
ـ نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1 ـ قابلمه‌ای آماده کرده و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود؛ سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و روی شعله کم اجاق گاز تفت دهید. برای این منظور 10 الی 15 دقیقه زمان لازم است. در طول این مدت مرتب مواد را هم بزنید تا نرم شود ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. سپس آرد را به آن مواد اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. حالا کم‌کم آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. در این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.
پس از آن شیر را اضافه کرده و دوباره شعله را کمی زیادتر کنید تا شیر نیز به جوش آید.

2 ـ نمک و فلفل را به 2 قاشق چای‌خوری آب‌لیموترش و ادویه و برگ بو اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت 25 دقیقه حرارت دهید.

3 ـ حالا هویج رنده‌شده را به سوپ اضافه کنید و  2الی3 دقیقه حرارت دهید. سپس باقیمانده آب لیموترش را در سوپ بریزید. پس از آن خامه را به سوپ افزوده و دوباره کمی حرارت دهید. در پایان سوپ را با جعفری خردشده تزئین کرده و  میل کنید.

ارزش غذایی سوپ:

انرژی 277 کالری 
پروتئین 6 گرم 
کربوهیدرات 19 گرم
 قند 12 گرم 
چربی20 گرم 
چربی اشباع شده 8 گرم

کد خبر 38480

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز