آشنایی با روش تهیه آش بادمجان - غذای محلی ملایر

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
آش بادمجان یکی از چندین غذای محلی و سنتی ملایری‌ها است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 کشک: 200 گرم

بادمجان: یک کیلو گرم

لوبیا‏ سفید: 100 گرم

لوبیا چیتی: 100 گرم

لوبیا قرمز: 100 گرم

نخود: 80 گرم

بلغور گندم: 250 گرم

گوشت گوسفندی: 300 گرم

نمک، فلفل ‏سیاه، ‏زرد چوبه: به میزان لازم

آب: 2 لیتر

روغن: 100 گرم

نعنا داغ: یک قاشق سوپ‏ خوری

سیر داغ: یک قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری(3عدد)

طرز تهیه:

* گوشت را با یک عدد پیاز خام و یک لیتر آب و فلفل روی حرارت می‏‌گذاریم تا کاملاً پخته شود.

* سپس گوشت را خارج نموده و ریش ریش می‏‌کنیم.

* حبوبات (نخود و لوبیا) را که از شب قبل خیس کرده‏‌ایم با مقداری نمک به آب گوشت اضافه می‏‌کنیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می ‌کنیم تا لعاب بدهد.

* بادمجان‏‌ها را پوست گرفته و خرد می‌‏کنیم و با مقداری روغن، سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن افزوده و بعد به حبوبات اضافه می‌کنیم.

* بعد از چند جوش نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می‌‏افزائیم.

* وقتی آش‏ جا افتاده و لعاب دار شد، کشک را اضافه نموده هم زده و شعله را خاموش می‌کنیم.

* آش را داخل ظرف کشیده و روی آن را با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین می‌کنیم.

آش بادمجان

انرژی کل: 4300 کیلو کالری

ماهنامه ی دنیای تغذیه

در همین زمینه:
شنبه 27 خرداد 1391 - 19:51:31
کد مطلب: 174195
نسخه چاپی
پربیننده ترین