مردم نهاد
-
اجرای طرح «هرروز یک مسجد» در منطقه ۹
معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۹ با هدف هماهنگی، انسجام و گفتگو بین مدیران شهری منطقه۹ و شهروندان در جهت مشارکت اجتماعی، اقدام به اجرای طرحی با عنوان «هر روز یک مسجد» کرد.
-
بوی فاضلاب در محله هاشمی رفع میشود
در ماه پایانی سال هستیم و طرحهای شهرداری برای استقبال از بهار در کوچه و شهرمان رونمایی میشود؛ پروژههایی که با افزایش رفاه و بالا رفتن کیفیت زندگی ساکنان ارتباط مستقیم دارد، مثل همین پروژهای که در محله هاشمی منطقه۹ آغاز شده است.
-
اهدای ۵سرویس جهیزیه به ۵ زوج جوان منطقه ۱۵ | خبرهای خوش در راه است
در مراسم جشن «طلوع مهربانی» که با حضور مدیران شهری و عضو شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، ۵ سرویس جهیزیه توسط خیران منطقه ۱۵ به ۵ زوج جوان اهدا شد.
-
۲۰ سال مهربانی با دانشآموزان | اینجا دانشآموز هر چه درسخوانتر باشد حقوقش بیشتر است
سال ۱۳۸۰ چند فعال فرهنگی و رسانهای که بین آنها چهرههای مطرحی مثل جعفر همایی و... دیده میشود گروهی را تشکیل دادند تا با رفع نیاز مالی نیازمندان بخشی از دغدغههای اجتماعی را بکاهند.
-
«همیاران رشد نازیآباد» یادگارشهیدان صنیعخانی | برای حل مشکلات منتظر کسی نمیمانند + فیلم
تشکلهای مردمی، تأثیرگذاری قابل توجهی در مسائل و مشکلات مختلف جامعه دارند که یکی از علتهای مهم این تأثیرگذاری، حضور خودجوش مردم، نخبگان و فرهیختگان در این کانونهاست که به عمران و آبادانی شهر و محله میانجامد؛ مثل موسسه «همیاران رشد نازیآباد».
-
محله جوادیه ۷۶سال قبل انجمن محلی داشت | نامه اداری قدیمی انجمن را ببینید
حدود ۸۰سال قبل، جوانی به نام «جواد فردانش »تحصیلاتش را در رشته مهندسی صنایع ریسندگی در آلمان به پایان رساند، چمدانش را بست و به کشور بازگشت. او عقیده داشت که هرچه هست همینجاست و باید به مردم ایران خدمت کند.
-
خادمان افتخاری در کسوت گروههای جهادی
بیشترشان خادم افتخاری امامزاده هستند که در جریان حضور مداومشان در آستان امامزاده بارها افرادی را میدیدند که نیازمندند و برای کمکخواهی آمدهاند. بنابراین با حمایت مدیریت آستان تشکلی دائر کردند که این روزها صدها نفر را تحت پوشش دارد و حامی محرومان است.
-
بیماران بیپول درمان میشوند | خیریه بیمارستان حضرت فاطمه(س) گرهگشاست
بیمارستان تخصصی حضرت فاطمه (س) یوسفآباد سالهاست که در زمینه پیوند اعضا و سوختگی فعالیت میکند و بیماران را از دورترین نقاط کشور میپذیرد؛ بیمارانی که روزگار برای خودشان یا خانوادهشان حوادثی رقم زده و از شهر و دیار خود ناامید و راهی این مرکز درمانی میشوند تا به کمک پزشکان سلامتیشان را بازیابند.
-
چه کسی روی صندلی آقای شهردار مینشیند؟ | ثبت نام در سایت «من شهردارم»
شاید تعجب کنید که در تهران خودمان جایی هست که به مردم کوچه و بازار آنقدر اعتماد و اطمینان دارند که اجازه میدهند روی صندلی آقای شهردار بنشینند و اداره امور شهر و محله را در دست گیرند؛ این اتفاق در جنوب تهران افتاده است.
-
تصاویر | خلق کوچههای بنیهاشم میان برجهای ستارخان | مشارکت این پزشکان و بازاریان برای اجرای یک نمایشواره را ببینید
یکی پزشک است و آن دیگری مهندس، چندتایی بازاری و کارمند هستند و در میانشان طلبه هم دیده میشود. آنها هر سال وقت شروع برنامه، دست از کار میکشند یا طوری برنامهریزی میکنند تا بتوانند گوشه از کارهای این رویداد را برعهده بگیرند و بتوانند در اجرای برنامه بزرگترین تئاتر محیطی کشور مشارکت کنند.
-
چراغ خانههای محرومان با همت اهالی روشن میشود | نیازمندان فرحزاد با گل نرگس تنها نیستند
در کنار افراد نیازمند محله فرحزاد، خیران هم حضور دارند. افرادی که هنوز برایشان اهمیت دارد که هممحلهایهایشان از چه رنج میبرند. نمونهاش بانوانی هستند که دورهم جمع شدهاند و با تشکیل خیریه «فروغ گل نرگس» به کمک هممحلهایهای خود آمدهاند.
-
گاراژ حکمت؛ پاتوق فعالیتهای فرهنگی و تعزیهخوانی | چرا علیآبادیها کتابخوان و اهل شعر و ادب هستند؟
اگر از ایستگاه متروی «علیآباد» ۵۰۰متر به سمت خیابان ۲۴ متری «شهید باستانیپور» بروید درست نبش خیابان به در ورودی گاراژ «حکمت» میرسید که محله و نامی آشنا برای اهالی محله علیآباد جنوبی در منطقه ۱۶ است؛ اینجا پاتوق فرهنگی برای اهالی شعر و ادب است.
-
اولین مرکز درمان تخصصی سوگ در ایران | اینجا مرگ هم چاره دارد!
در یکی از کوچههای منتهی به خیابان دکتر شریعتی، خانهای قدیمی با نمای آجری وجود دارد که با همه خانههای شهر متفاوت است.
-
برپایی جشن روز دانشآموز برای مددجویان شمالشرق تهران
مراسم روز دانشآموز با حضور خانوادههای تحت پوشش مرکز نیکوکاری آبشار عاطفهها در محله تهرانپارس برگزار شد.
-
درِ خانه محبت به روی همه باز است | پذیرش و درمان رایگان معتادان
خانهای راهاندازی کرده که شاید بتواند با دمیدن آتش عشق و محبت در وجود جوانان آسیبدیده از اعتیاد از رنجشان بکاهد. رنج! مگر کسی که تنها دغدغه شبها و روزهایش پک گرفتن از یک برگ سیگار، حشیش و مصرف شیشه و تریاک است، درکی از رنج و درد دارد!؟
-
عضو شورایشهر تهران میهمان مرکز خیریه دانیال کوثر شد | یک روز به یاد ماندنی برای دانشآموزان محروم منطقه۱۸
«سیدجعفر تشکری هاشمی» عضو شورای اسلامی شهر تهران میهمان مسئولان مرکز خیریه کوثر دانیال در محله فردوس شد تا یک روز به یاد ماندنی برای اهالی و دانشآموزان محروم منطقه ۱۸ بسازد.
-
این بانوی تهرانی ٢٠٠نفر را از پای چوبه دار نجات داده است
یک جا بند نیست. مدام از این خانه به آن خانه، از این شهر به آن شهر میرود تا شاید بتواند ناجی انسانی باشد که بر اثر حادثه، اتفاق، بگومگوی بچگانه، خشم آنی و... مرتکب خطایی بزرگ شده که حالا قرار است تاوان آن را با جانش بدهد.
-
این میرآبها، دیگ و فنجان ندارند | زنانی که آب را در پایتخت جیرهبندی میکنند!
روزگاری دیگ و فنجان، ابزار «میرآب» ها بود تا بتوانند آب را عادلانه میان روستاییان و کشاورزان تقسیم کنند. میرآبها مردانی باسابقه و پیشکسوت بودند و معمولاً این شغل را به ارث میبردند. اما این روزها اکثر میرابهایی که در پایتخت شروع به فعالیت کردهاند، بانوان هستند!
-
جمعآوری روزانه معتادان و کارتن خوابها از شرق تهران
جمعآوری معتادان و کارتن خوابهای محدوده منطقه۱۳ هر روز در محلههای سیزده گانه از سوی اداره امور آسیب های اجتماعی انجام میشود.
-
یک فنجان چای داغ با مربیای که به لیگ برتر فوتبالیست تحویل داده است
آموزش رایگان در مدرسه فوتبال عمو عبدالرضا | لحظهشماری بچههای باغآذری برای دیدن علی دایی
۲۳سال است که خودش را وقف نوجوانها و جوانهای محله باغآذری کرده است. چه آن سالهایی که با دوچرخه توپ به زمین خاکی فوتبال میبرد تا جامه واقعیت به آرزوهای دست نیافتنی نوجوانان محله باغ آذری بپوشاند، چه روزها و ساعتهایی که بچهها را دور و برخودش جمع میکرد و برایشان از درسهای زندگی میگفت.
-
دورهمی متفاوت جمعی از اهالی یوسفآباد
عزاداری تا کمک به مددجویان در حسینیه قمربنیهاشم(ع)
هیئت قمربنیهاشم(ع) را سال ۱۳۶۲ «اسد سعدیان» از اهالی قدیمی یوسفآباد، پایهگذاری کرده و بعد از او هم امور هیئت را «جمشید رحمانیپناه» برعهده گرفته و بانی راهاندازی هیئتی برای عزاداری امام حسین(ع) شده مدتی بعد هم با تلاش او و سایر اعضای به به شکل حسینیه درآمدهاست.
-
پدر گردشگری به جنگ زباله رفت | جمعآوری یک تن زباله از دره معتادان + عکس
در گذشته از رود دره فرحزاد باعناوین دره مخوف، دره معتادان و...نام برده میشد که نتیجهاش ناراحتی اهالی بود. اما با شروع طرح ساماندهی اینجا و جمعآوری معتادان تا حدودی وضع بهتر شد. در این میان تشکلهای مردمی هم پای کار آمدند تا این مسیر تفریحی و گردشگری احیا شود. نمونهاش هم حضور ۴۰۰ نفر از کودک ۷ تا سالمند ۹۰ ساله برای پاکسازی رود دره است.
-
یاری نیازمندان با کولهپشتی مهربانی
پویش اهدای لوازم التحریر ایرانی اسلامی ویژه دانش آموزان نیازمند و کم برخوردار با عنوان «کوله پشتی مهربانی» در سرای محلههای منطقه۱۳ اجرا میشود.
-
مریم احمدی عروسکهای خراب را تعمیر و به بچههای نیازمند اهدا میکند
این خیر جراح زیبایی عروسکهاست | دست و پا بده عروسک تحویل بگیر!
همه ما با عروسکها و بازی با آنها خاطره داریم. اصلاً بخش مهم و اصلی زندگی هر کودکی بهویژه دخترها با عروسکبازی میگذرد. آنها برای عروسک مادری میکنند. دوست صمیمیشان میشود. گاهی جای خواهر یا برادر نداشتهشان را میگیرد.
-
یادداشت | مادران معتاد و بیخانمان به خانه امن نیاز دارند | نسخه قهری چارهساز نیست
تعداد قابلتوجهی از معتادان متجاهر و بیخانمانهای حاشیه ریل راهآهن -که در مناطق ١٧ و ١٨ قرار گرفته-زنان هستند. جمعیت همیاران شهر در طول ٧٠روز خدمترسانی بهداشتی و معیشتی به افراد بیخانمان منطقه ١٧ که با کمک شهرداری منطقه انجام شد، بیش از ۴۰۰ کارتنخواب را شناسایی کرد. تعداد قابل توجهی از این کارتنخوابها زن بودند و بعضی از آنها کودک هم داشتند.
-
خانه امید نوعروسان پایتخت اینجاست | عقدنامه بیار جهاز ببر
هفتادو سه چهار سالی دارد. حاج آقا عبایی صدایش میزنند. دفترش در خیابان مفتح پررفت و آمد است. خودش هم آرام و قرار ندارد. پرونده عروسهای جوان را یکی یکی میخواند، صدایشان میزند، برگهای همراه با هدیه کوچکی دستشان میدهد و با خوشرویی تا دم در بدرقهشان میکند. این بین گاهی وقت میکند به سؤالات ما هم جواب میدهد.
-
ترفندهای آقای وکیل برای آزادی کودکان زندانی | جمعآوری زباله برای پرداخت دیه حبس کشیدهها
وکیل پایه یک دادگستری و حوزه تخصصیاش جرمشناسی و دفاع از کودکان بزهکار است.مثل همه همکارانش وکالتی را برعهده میگیرد و بزهکاری را آزاد میکند. اما تفاوت کار او با بقیه آنجاست که بعد از اثبات بیگناهی فرد، متهم را رها نمیکند. برای آزادیاش پول جمعآوری میکند و برای دوران بعد از حبس آنها هم برنامه دارد.
-
بیماران سرطانی اینجا رایگان درمان و حمایت میشوند | اعزام رایگان پزشک و پرستار به خانه بیمار
ماجرا از یک پیام صوتی شروع شد که به دستمان رسید: «متخصص سرطان هستم. کارم مشاوره و درمان رایگان سرطان و بستری بیماران در بیمارستان فیروزگر با رادیوتراپی رایگان است. ما چند پزشک متخصص در زمینههای مربوط به سرطان با هم جمع شدیم تا بیماران مبتلا به سرطان را درمان و کیفیت زندگیشان را بالا ببریم. پول به کسی نمیدهیم، پول هم از کسی نمیگیریم.»
-
ببینید | اقدام نجاتبخش جوانان در بوستان لاله
چند روز پیش تعدادی از جوانان پایتخت به یکی از بوستانهای پربازدید رفتند و برای نجات طبیعت کاری کردند کارستان.
-
آشنایی با فعالیتهای یک موسسه خیریه آموزشی
مدیر و معلمهای این مدرسه دهه هفتادیاند | ۴جوان حامی ۱۰۰ کودک کار شدهاند
در محله شوش چند جوان دهه هفتادی بیش از ۱۰۰کودک کار را زیر چتر حمایتهای خود قرار دادهاند و به آنها خواندن و نوشتن یاد میدهند. اسم مدرسه خود را «ارفک» گذاشتهاند که مخفف «انجمن روشنگران فردای کودک» است. موسسهای هم به همین نام دارند که ابتدا به همت ۴جوان دهه هفتادی راهاندازی شده است.