چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: روی خمیر این پیتزا با روغن زیتون، سیر، نعنا، آویشن، تخم کنجد، گردو و گوجه فرنگی پر می‌شود.

آشپزی

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

سیر: دو حبه

رزماری خشک: 2/1 قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: 2/1 قاشق چای‌خوری

نعنای خشک: 4/1 قاشق چای‌خوری

تخم کنجد: یک قاشق غذاخوری

گردو: ‌6 عدد نصفه، خرد شود

گوجه فرنگی: دو عدد متوسط

پنیر( پیتزا یا موزارلا): یک پیمانه رنده شده

ریحان: ‌12 عدد برگ تازه

پنیر پارمسان: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.

• پوست سیرها را درآورده، آن‌ها را به قطعات ریز تقسیم کنید.

• هر کدام از گوجه فرنگی‌ها را به شش قسمت تقسیم کنید.

• روی شش عدد خمیر مینی پیتزا، روغن زیتون بمالید و روی آن سیرهای له شده را پخش کنید.

• روی هر کدام از خمیرها 2 قطعه
گوجه‌ فرنگی، 2عدد برگ ریحان و مقداری گردوی خرد شده قرار دهید.

• روی مواد فوق، نعنا، رزماری، آویشن و فلفل بپاشید و روی آن‌ها پنیر پارمسان بریزید.
(در این قسمت استفاده از نمک توصیه نمی‌شود چراکه پنیر پارمسان شور است).

• در انتها، روی کل مواد، مقداری پنیر رنده شده موزارلا بریزید.

• مینی پیتزاها را درون فر، 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی آن‌ها ذوب و طلایی شود، حرارت دهید.

• مینی پیتزاها را از فر خارج کنید و 2- 1 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس آن‌ها را میل کنید.

کد خبر 99898
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز