دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

آشپزی

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:

ریحان تازه: یک بسته کوچک،‌ حدود 100 گرم

پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم

گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.

سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.

خمیر پیتزا:‌ یک عدد بزرگ

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.

• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش کنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]

• روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عکس بچینید.

• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

کد خبر 109679
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز