پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۶
۰ نفر

مریم رشدی: این روزها به هر سبزی فروشی که سری بزنید، با انبوهی از فلفل‌های رنگارنگ شامل زرد، ‌نارنجی و قرمز مواجه می‌شوید که در کنار نوع سبزشان،‌تصویر باغی زیبا را در ذهن تداعی می‌کنند.

بدیهی است حتی نگاه کردن به این مجموعه رنگی نیز احساس وجد و خوشحالی را در انسان به وجود می‌آورد؛ چه برسد به آنکه در پخت غذا از این فلفل‌ها استفاده شود. این فلفل‌های رنگی در کشور ایتالیا، ماده اصلی پخت یکی از انواع پیتزاها به نام پیتزا فلفلی هستند.

مواد لازم برای 2 عدد پیتزای بزرگ:
- 2 عدد خمیر نان فانتزی
- یک عدد پیاز بزرگ
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 عدد فلفل قرمز دلمه‌ای
- 2 عدد فلفل زرد دلمه‌ای
- یک حبه سیر
- نیم کیلو گوجه فرنگی
- 10 عدد زیتون سیاه یا سبز
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- یک قاشق چای‌خوری سرخالی پودر آویشن

طرز تهیه:
1 – ابتدا فلفل‌های دلمه‌ای را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. پیاز و گوجه فرنگی‌ها را نیز پس از شست‌وشو، ریز خرد کنید. سپس هر کدام از زیتون‌ها را با کمک چاقو، دو نیم کرده و هسته داخل آنها را جدا کنید. سیر را نیز پوست کنده و رنده کنید. همه این مواد را در ظرف‌هایی جداگانه بریزید.
2 – تابه‌ای آماده کنید و روغن زیتون را در آن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پیاز خرد شده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید که نرم شود، سپس فلفل‌های دلمه‌ای، گوجه فرنگی و سیر را همزمان به پیاز داغ اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه این سبزیجات نیز تفت داده شده و بپزند. برای آنکه مرحله تفت دادن به طور یکنواخت انجام گیرد، در این فاصله زمانی چند بار مواد را هم بزنید تا دیگر مایعی باقی نمانده و مخلوط غلیظ شود. حالا نمک و فلفل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
3 – سینی فر را چرب کرده و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. با وردنه روی سطح هر یک از خمیرها  بکشید تا خمیر باز شود. سپس خمیرها را با فاصله روی سینی فر پهن کنید. اگر ضخامت خمیر در تمام سطح آن یکنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روی خمیر، آن را باز کنید.
نکته: برای آنکه از نچسبیدن خمیر به سینی مطمئن شوید، می‌توانید ابتدا روی سینی را با لایه‌ای از کاغذ روغن مخصوص شیرینی‌پزی پوشانده و سپس خمیر را روی آن پهن کنید. حالا فر اجاق گاز را روی 230درجه سانتی‌گراد یا 450 درجه فارنهایت یا شماره 8 به مدت 15دقیقه گرم کنید، سپس مخلوط مواد را روی هر یک از خمیرها بریزید و سطح هر یک از آنها را با 5 نیمه زیتون تزئین کنید. در پایان، سینی را داخل فر قرار دهید و 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا پیتزاها بپزند.

کد خبر 36098

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز