جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۲۰:۲۸
۰ نفر

پوره خرما و پسته به جهت داشتن جو، شیر، خرما و پسته سرشار از مواد مغذی مختلف و به‌خصوص فیبر است

آشپزی

 به همین علت، خوردن آن به عنوان صبحانه، وعده غذایی کاملی برای یک روز پرمشغله به حساب می‌آید. البته می‌توان آن را به صورت دسر نیز پس از صرف غذا مصرف کرد.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- 250 گرم یا 2 پیمانه خرمای تازه
- 225 گرم یا 2 پیمانه جو نیمکوب
- 475 میلی‌لیتر یا 2 پیمانه شیر کم‌چرب
- 50 گرم یا یک‌دوم پیمانه مغز پسته خام (خرد شود)
- نوک قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه:

1 - ابتدا خرماها را با چاقو به 2 نیم کرده و هسته‌های آنها را جدا کنید. سپس آنها را در کاسه‌ای حاوی آب جوشیده بریزید و 30دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.

توجه داشته باشید آب باید روی خرماها را دربر بگیرد. حالا پس از کنار گذاشتن 6 قاشق سوپ‌خوری از همین آب، بقیه آب خرماها را خالی کنید.

2 – پوست خرماها را بکنید و آنها را با همان مقدار آب کنار گذاشته شده [6 قاشق سوپ‌خوری] در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و خرماها را به پوره‌ای نرم تبدیل کنید.

3 – قابلمه‌ای کوچک آماده کنید، جوی نیمکوب را همراه شیر و یک‌چهارم پیمانه آب و نمک در آن بریزید، قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و برای مدت 4 تا 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا این مخلوط پخته و کرم‌مانند شود.

4 – در پایان این مخلوط کرمی شکل را در کاسه‌ای بریزید و پس از ریختن پوره خرما روی آن، سطح غذا را با پسته خرد شده تزئین کنید.

کد خبر 35599
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز