سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹

همشهری آنلاین: یکی از مراحل مهم آشپزی تهیه و تدارک مواد اولیه است. موادی که کمی دقت در انتخاب آنها می‌تواند طعم غذای شما را دگرگون کند.

eatdrinkbetter

در مجله یک قدم تا آشپزی با مواد اولیه غذاهای مختلف، نکته‌هایی درباره خرید، نحوه ریز کردن وآماده‌سازی آنها آشنا می‌شوید.

می‌آموزید چگونه کلم بخرید، ریز کنید و بپزید که کودکانتان هم آن دوست داشته باشند.

می‌آموزید شیره انگور چگونه در روش‌های سنتی تهیه می‌شد و امروز چگونه است.

فرق پیاز و سیب‌زمینی مرغوب با نامرغوب را درمی‌یابید و مسایلی از این دست.

more  آشنایی با دستور العمل‌های آشپزی

more  آشنایی با دستورالعمل‌های شیرینی‌پزی

more

  آشنایی با خواص خوراکی‌ها

more

  آشنایی با روش‌های خرید

more

  آشنایی با روش تهیه نوشیدنی‌ها و دسرها

کد خبر 46360

برچسب‌ها