یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: جعفری یکی از سبزی‌های طعم دهنده است که در غذا کاربرد زیادی دارد. جعفری در تمام سال موجود است به همین دلیل بیشتر تازه آن را در غذا استفاده می‌کنند.

آشپزی

جعفری منبع خوبی برای پتاسیم، آهن و ویتامین‌های آ و ث است.

به دنبال جعفری‌هایی با برگ‌های ترد و تازه به رنگ سبز روشن باشید. با زدن انتهای ساقه‌ها و قرار دادن آنها در آب سرد، برگ‌های نسبتا پژمرده و پلاسیده آن مجددا تر و تازه می‌شود.

از خرید جعفری‌هایی با برگ‌های پلاسیده، بد رنگ و زرد خودداری کنید. جعفری را در یخچال تا سه روز می‌توان نگه داشت.


منبع: کتاب راهنمای خرید مواد غذایی

کد خبر 41628

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز