یکشنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: گوجه‌فرنگی را این روزها در اغلب فصل‌های سال می‌توان یافت. با این حال زمستان‌ها هم گران می‌شود و هم کیفیت آن پایین می‌آید.

آشپزی

گوجه‌فرنگی منبع غنی مواد معدنی و ویتامین ث است. می‌گویند ادرارآور، تصفیه‌کننده خون، سنگ‌شکن و کاهش دهنده اوره خون است.

در هنگام خرید گوجه‌فرنگی به دنبال گوجه‌های قرمز رنگ بدون لک باشید. اگر برای سالاد دنبال گوجه فرنگی می‌گردید گوجه‌هایی را انتخاب کنید که کمی کال هستند.

برای بریدن گوجه‌فرنگی سالاد بهتر است آن را از طولی یعنی از بالا به پایین ببرید تا کمتر آب بیاندازد. می‌توانید تخم‌ها و گوشت نرم داخل گوجه را هم در بیاورید تا در ظرف سالاد زیباتر جلوه کند.

اگر گوجه‌فرنگی که خریده‌اید زیادی کال است آن را در مکانی نسبتا گرم و دور از نور مستقیم خورشید نگه‌داری کنید تا کاملا برسد.

برای پوست کردن گوجه فرنگی می‌توانید آن را برای چند ثانیه در آب جوش بیاندازید و سپس چند ثانیه در آب سرد. حالا پوست آن به راحتی جدا می‌شود.

روش دیگر کندن پوست گوجه فرنگی استفاده از لبه پشتی کار است. لبه پشتی کارد را روی گوجه فرنگی بکشید. به این ترتیب پوست گوجه‌فرنگی از گوشت آن جدا می‌شود.

کد خبر 41632

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز