همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ها سس پنیر بریزید

آشپزی

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم:

پنیر: 100 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: 4/1 قاشق چای‌خوری

کره: 2 قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه کره را ذوب کنید.

2- آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید.

3- سپس مخلوط را حرارت دهید تا کمی گازدار شود.

4- شیر را بتدریج به مخلوط اضافه کنید.

5- مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر کلفتی درآید.

6- نمک و فلفل را به خمیر اضافه کنید.

7- اکنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.

8- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.

9- سس پنیر آماده است.

http://images.google.ca

کد خبر 98163

برچسب‌ها