همشهری آنلاین - شهره فرجی: پنیر چدار و پودر آویشن، از جمله ترکیبات اصلی این نان خوشمزه هستند.

آشپزی

مواد لازم برای 12 عدد نان:

کره: 8 قاشق غذاخوری

آب: یک پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

آرد: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد

پنیر رنده شده چدار: یک پیمانه

پودر آویشن: 2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• در یک قابلمه متوسط، آب، کره و نمک را روی حرارت زیاد، جوش بیاورید.

• حرارت را تا حد متوسط کم کرده، و یکدفعه تمام آرد را درون  قابلمه بریزید و با سرعت آن را تا چند دقیقه هم زنید.

•  قابلمه را از روی حرارت برداشته، بگذارید کمی خنک شود. در این میان خمیر را هم زنید تا به طور یکنواخت خنک شود.

           

• هر بار یک تخم‌مرغ به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود، سپس تخم‌مرغ بعدی را بریزید و همین کار را تا آخرین تخم‌مرغ انجام دهید.(برای اینکار می‌توانید از یک قاشق چوبی یا همزن برقی استفاده کنید).

• به مخلوط فوق، پنیر رنده شده، پودر آویشن و فلفل سیاه اضافه کنید.

• فر را از قبل روی دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

• خمیر را به صورت توپ‌های کوچکی ( هرتوپ به اندازه یک قاشق غذاخوری سرپر) درآورده و هر کدام را به فاصله 2.5 از هم، روی کاغذ مخصوص پخت شیرینی، درون سینی فر قرار دهید.

• سینی را درون فر روی دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه حرارت دهید، سپس دما را تا حد 350 درجه فارنهایت پایین آورده، به مدت 20- 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که نان‌ها پف کرده و طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

کد خبر 101653

برچسب‌ها