همشهری آنلاین: این کیک‌های کوچک و خوشمزه را همراه با شاتوت میل کنید

دسر

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه بعلاوه زمان خنک شدن
تعداد: 12 تکه

مواد لازم

برای پایه کیک:

بیسکویت دیجستیو : 100 گرم
بادام آسیا شده: 50 گرم
کره بدون نمک ذوب شده: 50 گرم

برای پر کردن کیک:

پنیر خامه‌ای: 400 گرم
خامه ترش: 105 میلی‌گرم
شکر: 110 گرم 
تخم‌مرغ متوسط: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پوست لیموی کاملا ریز شده: یک قاشق غذاخوری
شاتوت تازه یا یخ‌ زده: 50 گرم

برای مصرف:

شاتوت
پودر قند برای پاشیدن روی کیک

طرز تهیه:

1- فر گاز را روی حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 3 گاز از پیش حرارت دهید.

2- 12 قالب کیک فنجانی با کاغذ مخصوص درون آن‌ها را آماده کنید. با استفاده از دستگاه بیسکویت‌ها را کاملا خرد کنید.

3- در ظرفی، بیسکویت‌های خرد شده، بادام  آسیا شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و یک قاشق از مخلوط را درون هر یک از قالب‌های کیک ریخته،با قاشق، مواد را به سمت ته قالب فشار دهید و مادامیکه در تدارک مواد پر کننده هستید، آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

4- پنیر خامه‌ای، خامه ترش، شکر را آنقدر هم بزنید تا پف کنند، سپس تخم‌مرغ را خوب همزده، به مخلوط اضافه کنید و در آخر وانیل و پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق از مخلوط،  روی مواد آماده شده پایه کیک بریزیدو روی آن را تا نوک کیک ، شاتوت بریزید.

5 - به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پف کند و شروع به رنگ گرفتن کند، آن را حرارت دهید سپس کیک را در یخجال قرار دهید تا خنک شود و آماده خوردن شود.

6- کیک پنیرها را از قالب درآورده، و روی هرکدام از آن‌ها، یک یا دو شاتوت بگذارید و روی آن، پودر قند بپاشید و میل کنید

کد خبر 91428

برچسب‌ها