چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۴:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: استفاده از سس سیب باعث رطوبت و خوشمزگی بیشتر کیک می‌شود.

کیک سس سیب با گردو، کشمش و خرما

مواد لازم برای 12 نفر:

 کشمش: دو پیمانه

آب:‌ یک و یک چهارم پیمانه

آرد سفید: یک و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری

جوز هندی:‌ نصف قاشق چای‌خوری

خرمای خرد شده: 277 گرم

گردوی خرد شده: سه چهارم پیمانه

کره بدون نمک یا مارگارین: 8 قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای :‌سه چهارم پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

پودر وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

*سس سیب: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

• شب قبل از تهیه کیک، کشمش را درون آب خیس کنید و اگر این کار برایتان مقدور نیست، کشمش‌ها را کمی درون آب بجوشانید سپس آن را از روی حرارت برداشته و با درب بسته یک ساعت بگذارید درون قابلمه بماند.

• فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• درون کاسه‌ای متوسط، آرد، جوش‌ شیرین، زنجبیل، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کرده، گردو و خرما را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

• با استفاده از دستگاه همزن، کره و شکر را با هم آنقدر مخلوط کرده تا کف کند و به رنگ روشن درآید. اکنون تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• سس سیب را به مخلوط فوق افزوده، سپس از ترکیبات خشک هر بار یک پیمانه به مخلوط اضافه کرده و با درجه پایین آن را مخلوط کنید. مواظب باشید بیش از اندازه آن‌ها را با هم مخلوط نکنید.

• کشمش‌ها را از آب بیرون آورید و به آرامی درون مایه بریزید.

• مایه را درون قالب مخصوص کیک بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.

• کیک را درون فر که از قبل گرم کرده‌اید به مدت یک ساعت یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز
بیرون آید حرارت دهید.

• قالب کیک را از درون فر بیرون آورده و ده دقیقه صبر کنید کیک درون قالب کمی خنک شود.

• کیک را از درون قالب بیرون آورده و آن را روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید. سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند. حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند. برای مزه‌دار کردن سیب‌ها به آنها شکر اضافه نمایید.

سس سیب را با انواع غذاها از جمله همراه با گوشت و همچنین با انواع دسرها مصرف می‌کنند. از آنجا که طرز تهیه آن راحت است، بسیار زیاد از آن استفاده می شود.

کیک سس سیب با گردو،‌ کشمش و خرما

www. andreasrecipes.com

کد خبر 132031
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز