استفاده از ادویه در غذاهای گوشتی اهمیت ویژه‌ای دارد همانطور که می‌دانید عطر و طعم غذا مهمترین نکته برای خوشمزه شدن و مورد پسند قرار گرفتن غذاست. در ادامه ترکیبات لازم برای تهیه ادویه کباب را بیان کنیم.

سیخ گرفتن کباب کوبیده - آموزش سیخ کردن کباب کوبیده

به گزارش همشهری آنلاین، سماق ادویه پرکاربرد و اصلی برای تهیه ادویه کباب کوبیده است که به کباب طعم ترش مزه‌ای می‌دهد؛ همچنین در کنار سماق می‌توان فلفل سیاه و قرمز را هم استفاده کرد.

نکته مهم: سماق را هم در زمان تهیه کباب می‌توان به ترکیبات آن اضافه کرد و هم هنگام خوردن کوبیده مانند نمک روی کباب پاشید.

سماق دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و استفاده آن به عنوان ادویه در طبخ کباب کوبیده باعث از بین بردن آلودگی گوشت می‌شود.

استفاده از ادویه کباب کوبیده در غذاهای گوشتی و کباب باعث از بین رفتن بوی بد و زهم گوشت و طعم‌دار شدن کباب می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ادویه کباب کوبیده

سماق  ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی: ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سفید: به مقدار لازم
پودر برگ بو: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر خردل: ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم

ادویه کباب کوبیده ؛ بهترین طعم دهنده کباب کوبیده | مواد و ترکیبات ادویه کباب کوبیده چیست؟

طرز تهیه ادویه کباب کوبیده در خانه

مواد لازم برای درست کردن ادویه کباب کوبیده را یا به صورت پودر شده تهیه کنید یا اینکه در منزل آنها آسیاب کنید. همه این مواد را باید به خوبی با هم مخلوط کنید و در یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید. مکان نگهداری ادویه کباب کوبیده در محلی سرد و تاریک و به دور از نور مستقیم آفتاب باید باشد.

برای طعم‌دار کردن انواع کباب مانند کوبیده، بختیاری، برگ، چنجه و کباب‌های تاوه کتلت، کباب شامی و کوفته قلقلی از ادویه کباب استفاده می‌شود. برای اینکه ادویه بیشتر به خورد کباب برود باید بعد از زدن ادویه به کباب به مدت چند ساعت کباب را کنار بگذارید و سپس آنها را کباب کنید.

برای آموزش طرز تهیه کباب کوبیده روی لینک زیر کلیک کنید:

کد خبر 751186

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 40
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • ایمان IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    37 20
    مگه گوشت کیلویی ۵۰۰ هزار تومان کسی میتونه کباب بزنه
  • IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    50 7
    حرف مفت نزن یکم گوشت گیر مردم نمیاد دوم ادویه جات کوبیده اینها نیست زمان قدیم پاپریکا نبود غذای ایرانی ایرانی باقی میمونه
  • ای ساده IR ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    45 4
    آموزش بده گوشت چند بخشه دنبال خونه کدخدا میگردی اول ببین قصابی راد میدن بعد برو عطاری ادویه بگیر اونم تقلبیش۶۴۶
  • محمود IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۲
    50 6
    مواد تشکیل دهنده کباب شامل گوشت سردست چربی گوسفندی نمک فلفل سیاه پیاز آبگرفته هرچیز دیگری استفاده شود کباب کوبیده نیست.
  • 13551815 IR ۰۵:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    32 26
    عوض اینکه مردم راباروزه آشناکنیدنشستین آموزش کباب پذی میدین وای بر شما وای
  • Ali IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
    19 50
    خوب ۱/۲ قاشقی که میگید برای چند کیلو گوشت هست یک کیلو ۲کیلو ۳کیلو خلاصه اندازه گوشت هم باید مشخص باشه دیگه همینطوری که نمیشه هرچقد ادویه رو به هرقد گوشت زد