چیپس خرمالو یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید همزمان با رسیدن خرمالو این چیپس خرمالو خشک را تهیه کنید.

persimmon chips - چیپس خرمالو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصر ایران، شما می‌توانید از خرمالو خشک برای پذیرایی یا یک میان وعده جذاب استفاده کنید. اما برای خشک کردن خرمالو می‌توانید از چندین روش استفاده کنید. چیپس خرمالو را می‌توانید روی بخاری یا داخل فر یا سولاردم خشک کنید.

دقت کنید اسلایس کردن خرمالو کار بسیار مهمی است؛ هرچقدر اسلایس خرمالو نازک‌تر باشد در نتیجه زودتر خشک می‌شود. چون چیپس خرمالو در فصل زمستان و پاییز بیشتر تهیه می‌شود، نور آفتاب زیاد داغ نیست و نمی‌تواند آن را همانند تابستان خشک کند پس در نتیجه باید در خانه روی شوفاژ و یا با کمک میوه خشک کن این کار را انجام دهید.

خرمالو دارای ویتامین سی می‌باشد و کسانی که کلسترول و چربی دارند بهتر است خرمالو بیشتری مصرف کنند.

مواد لازم برای تهیه چیپس خرمالو خشک

خرمالو یک کیلوگرم

طرز تهیه چیپس خرمالو | شیوه صحیح برش زدن خرمالو را ببینید

طرز تهیه چیپس خرمالو روی بخار و شوفاژ و فر

مرحله اول: نحوه برش زدن خرمالو

ابتدا سر و ته خرمالو را با چاقو تیز برش بزنید. بهترین راه اسلایس کردن خرمالو با کمک رنده V است که باید از رنده ورقه کن آن استفاده کنید زیرا به صورت یک اندازه و یک دست برش می‌زند. اگر رنده مخصوص ورقه کن در اختیار ندارید خرمالو را روی تخته برش قرار دهید و با چاقو تیز به صورت یک اندازه آن را اسلایس کنید.

مرحله دوم: خشک کردن خرمالو روی بخاری و شوفاژ

وقتی خرمالوها را اسلایس کردید داخل آبکش قرار دهید. روی بخاری یا شوفاژ ورقه آلومینیم بکشید و اسلایس خرمالو را روی آن قرار دهید و مداوم هر چند ساعت خرمالو را برگردانید. در این روش شما در مدت یک الی ۲ روز خرمالو خشک بسیار عالی خواهید داشت.

مرحله سوم: خشک کردن خرمالو در فر و سولاردم

برای اینکه زودتر خرمالو خشک یا چیپس خرمالو داشته باشید آن را کف سینی فر و یا سینی مخصوص سولار قرار دهید. برای خشک کردن در فر باید روی کمترین درجه ممکن به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خوب خشک شوند حتما باید در این زمان به آنها سریع بزنید زیرا بسته به ضخامت اسلایس‌ها ممکن است زمان ها متغییر باشند. برای خشک کردن در سولاردم سینی را روی سه پایه کوتاه قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حالت کانوکشن با دمای ۱۱۰ درجه بگذارید تا خشک شوند.

مرحله چهارم: تهیه خرمالو خشک

در ادامه وقتی خرمالوها را از روش‌های فوق خشک کردید. چیپس ما آماده شده بهتر است آن را در زیپ کیپ یا ظرف شیشه‌ای قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. بهتر است میوه خشک‌ها را در یخچال بگذارید تا کرم نیفند.

طرز تهیه چیپس خرمالو | شیوه صحیح برش زدن خرمالو را ببینید

نکات کلیدی در تهیه چیپس خرمالو و نحوه برش زدن و نگهداری آن

در موقع خشک کردن در هر کدام از روش‌ها باید خرمالو را با فاصله از هم قرار دهید و اصلا نباید روی هم باشند و گرنه خشک نمی‌شوند.

می‌توانید از رنده‌ای غذاساز برای ورقه کردن خرمالو استفاده کنید.

چیپس خرمالو را می‌توانید تا ۱ سال در یخچال نگهداری کنید.

کد خبر 653053

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha