مجموع نظرات: ۱۱۳
چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
۳ نفر

چای محبوب‌ترین نوشیدنی بین‌ ایرانی‌هاست که نشان صمیمیت و دورهم‌نشینی است و هر خانواده آداب خودش را برای آن دارد. در ادامه با شیوه درست دم کردن چای آشنا می‌شوید که در گذشته بیشتر به آن توجه داشتند.

چای  - tea - نوشیدنی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، قدیمی‌ها معتقدند بهتر است در کتری یا سماور آب سرد بریزیم تا بجوشد و برای زودتر به جوش آمدن کلک آب داغ ریختن را نریزیم، چون بعد از ریختن چای آن لکه‌های شبیه چربی که روی استکان مانده‌ است به خاطر همان آب گرم و داغی است که ریخته‌ایم. پس برای داشتن چای مرغوب‌تر آب سرد بریزید.

قوری بهتر است چینی یا شیشه‌ای باشد و قوری‌های فلزی مزه چای مطلوبی نمی‌دهد. همچنین بهتر است مدل قوری به نوعی باشد که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند تا بعد از دم‌آوری بتوان آن را جدا کرد و دور ریخت. انجام این کار باعث می‌شود مدت بیشتری از چای دم شده استفاده کنید به طوری که کیفیت آن نیز تغییر نکند.

قدیمی‌ها می‌گفتند اول چای را با آب سرد بشویید و بعد آب را خالی کنید تا خاک چای شسته شود و چای شفاف‌تر و مرغوب‌تری تحویل بگیرید.

بهترین چای، چایی است که زیر شعله کم و روی کتری یا سماور دم بکشد. هم طعم مرغوب‌تری پیدا می‌کند و هم رنگ بهتری دارد. چای ایرانی را نباید عجله‌ای دم کرد و برایش باید وقت گذاشت.

کد خبر 651130

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 82
  • نظرات در صف انتشار: 16
  • نظرات غیرقابل انتشار: 15
  • علی IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    65 20
    ما سعی میکنیم چای را مانند پلنگ صورتی مصرف کنیم مشکلی نداره؟
    • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      34 12
      پلنگ صورتی چجوری چایی میخورد؟
    • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      33 8
      نوش جونتون شما به شیوه همون پلنگ صورتی میل کنید☺
    • محمد حسین چاکری یزدی IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      44 13
      سلام علی جان، خیلی هم عالیییییی، ولی من مدتیه چایی را به سبک تام و جری دم میکنم، قبلا به سبک تارزان دم میکردم، جدیدا به این نتیجه رسیدم که به سبک سندباد دم. کنم😂🤝
    • IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      24 3
      اره انصافا منم گفتم ببینم چی توضیح داده که بلد نیستیم ینی!!!!!! ای خدا
  • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    21 21
    ما فقط چای ایرانی محشره خیلی خوب چای فقط لیواتی چای فقط تازه دم چای باید داغ فقط چای بهترین نوشیدنی ایرانی همیشه بخورید خستگی را درمیبره
    • IR ۲۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      9 14
      ماهمیشه ازچای بلوط استفاده میکنیم
    • IR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      8 2
      ایشون احتمالا منظورشون از چای بلوط ، درست کردن چای با آتشِ چوبِ درخت بلوط است.
    • رضا IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
      6 0
      چای کلا ۱۲۰ ساله تو ایران بصورت همه گیر مصرف میشه وقبل از اون ایرانیها قهوه میخوردن پس چای یک نوشیدنی ایرانی نیست
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    25 3
    بسیار جالب بود ،ما چای شمال استفاده میکنیم ،چای بسته بندی تو فروشگاه ها بزرگ تقلبی و رنگ هستند
    • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      12 4
      چای بلوط چگونه چایی است
    • مریم GB ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      12 10
      منظورش چایمارک بلوط هست فروشگاه افق کوروش دارن خیلی کیفیتش خوبه با اینکه ارزون
    • کورش IR ۲۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      9 5
      اول چای باید تازه و طبیعی باشه و چای طبیعی هم باید حد اقل ۱۵ دقیقه توی قوری چینی دم بکشه نه ۵ دقیقه، و مقدار آب قوری نسبت به چای نباید خیلی زیاد باشه، برای هر نفر یک قاشق سوپ خوری و مقداری آب توی قوری بریزید که دور ریز نداشته باشه، چای گیلان بهترینه، چای اسانس دار و رنگ دار نخورید ضرر داره
  • بنده خدا GB ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    11 32
    باعدم اشنایی اینا چبه بخورد مر دم میدید بابقیه کارندارم کی گفته چای خشک رو با ابسرد بشورید
    • IR ۲۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      36 6
      چای خشک ک با اب سرد شسته بشه خوشرنگتر میشه
    • IR ۱۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      14 7
      خیلی سریع تر و بهتر دم میاد و دم‌ می کشه
    • من FR ۲۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      13 2
      درسته بهتر قبلش با آب سرد شسته بشه
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      10 0
      سلام چای را اول با آب سرد بشورید یک بار امتحان کنید.
  • حسین IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    16 9
    متوجه نشدم یعنی چه آب سرد روی چای بریزیم ؟
    • محمد IR ۲۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      17 5
      چای هم یجور گیاهه با شستن اون خاک روش شسته میشه.
    • عرفان IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
      2 2
      بله وقتی چای خشک را توی قوری ریختیم اول کمی آب سرد روی آن ریخته بشوریم و سپس آب جوش بریزیم و صبر کنیم تا دم بکشه
  • GB ۲۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    25 5
    سال ها است که خیلی ها این را می دانند. مطلب تازه ای نیست
    • حسین IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
      12 3
      متشکرم
    • عباس IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      7 2
      سلام منظور این بوده که چایی را قبل مصرف با آب سرد بشورید و سپس داخل قوری انداخته و آب جوش رو اضافه کنید البته یه ترفند دیگه هم هست که باعث خوشرنگ تر شدن میشه اونم اینه که بعد از جوش اومدن آب شعله رو خاموش کنید یه دقیقه صبر کنیم و اجازه دهیم آب داخل از حالت خروشان به حالت آرام دربیاید سپس آب جوش را داخل قوری بریزید روز خوش
  • محمد IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    29 2
    ابتدا چای خشک را داخل صافی باسوراخهای ریز بریزید.وبااب سردبشویید. سپس چای شسته شده را داخل قوری(بهتراست درب قوری صافی بگذارید)ریخته.اب جوش را رویش بریزید. سپس قوری را روی کتری درحال جوش بگذارید وشعله را کم کنید .بعداز پنج دقیقه چای دم میکشد. اگر درب قوری صافی گذاشته باشید تفاله چای را دور بریزید .چای خوشرنگ وخوش طعم اماده است.
    • IR ۰۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      2 1
      گل گفتی
  • امین IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
    40 7
    سلام ما چای را در زمین شالیزار موقع نشا می‌خوردیم کل خستگی را از تنمان بیرون میرفت
    • ارمیا IR ۰۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      11 2
      سلام تجربه شو داشتم،خداییش ی مزه ی دیگه داره🙂
  • امیرمسعود IR ۰۵:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    15 3
    سلام ازوقتی که سماورنفتی ازبین چای خورها رفت دیگر چای لب سوز نخوردیم
    • تنها IR ۲۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      1 0
      سلام دمت گرم گل گفتی یادش بخیر
    • شادی IR ۰۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      3 0
      چای تو‌زمستون
  • آرش ناظرزاده JP ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    20 2
    سلام کلا دو نکته بسیار اساسی در دم کردن چای و مطلوب تر شدن طعم وعطر آن نقش دارد اولا چای که قرار است دم بکشد باید در قوری حاوی آب جوش بر روی آب ریخته شود . بنابر این چای آرام آرام از قسمت زیرین با آب جوش داخل قوری تماس پیدا کرده و خیس میشود و به آرامی رنگ چای از بالا به پایین آب قوری حرکت می‌کند ودر واقع این شروع مرحله دم کشیدن می باشد .اگر چای خشک را قبلا داخل قوری بریزیم، چای که به دست می آید طعمش متفاوت است که‌ من اصطلاحا می‌گویم خفه شده. در مرحله دوم در ریختن آب داخل قوری ،باید برای هر قاشق چای خوری یک استکان کوچک آب ریخته شود یعنی اگر آب زیاد بریزیم، عطر آن در حجم زیاد آب پخش شده ودر حین دم‌کشیدن در واقع از قوری خارج می شود همچنین از آبی که در حالت جوشیدن است، نباید در قوری ز ریخته شود باید شعله را خاموش نموده تا حدودا ۳۰ ثانیه بعد که اگر جرم در آب معلق باشد ، با اینکار ته نشین میشود، ورنگ چای خیلی شفاف تر میشود .(غیر کدر)
  • حسن IR ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    23 8
    بابا عجب حوصله ای دارین بشورین بسابین دم کنین!! ما که چایی رو هنوز تفاله هاش درست حسابی خیس نشده خوردیم و تا بیاد دم بکشه تمومش کردیم😐☹️🥴 به هر حال که هر کس به طریقی.... نوش جون همگی
    • رسول IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      3 1
      کاملا درست میفرمایید ولی چای ایرانی باید ۲۰ الی۳۰ دقیقه زمان بدیم تا دم بکشه (جا بیفته) متشکر
    • شهرام IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
      1 1
      دمت گرم حس جان گل گفتی
  • ناصر محمودی IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    7 18
    قدیم‌ها که چای رو صندوقی می‌گرفتیم ، همون ابتدا چای رو با الک خیلی ریز الک میکردیم که خاکهاش گرفته بشه و نیازی به شستن نبود.
  • ارش IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    8 8
    چای فقط چای هفت مشت نشان ارتش بنوش پشت سرش عدسی صبح هر هفته پنج شنبه برو رژه بعدشو خودتو ن حدس بزنید هر هفته بساط مون همین بود 😂😂😂هفت مشت نشان
  • ن.احمدی IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    11 5
    شما مردم را سر کار گذاشته اید
  • حمید حریری IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    8 1
    اگر چایی ایرانی باشه هرچه روی کتری یا سماور باشه بیشتر طعم میگیره و بعد از اینکه چای داخل قوری تمام بشه آب جوش داخلش بریزن رنگ پس نمی‌ده پس چای خوبه اگر آب ریزیم رنگ پس بده معلومه چایی ایرانی نیست و با رنگ و طعم دهنده ترکیب شده چای اصیل ایرانی بعد از تمام شدن داخل قوری نباید با ریختن آب جوش رنگ بگیره
  • انوشیروان عاشق ایرانم US ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    10 1
    چای فقط چای ایرانی.....اگه مردم متوجه میشدن توی چایی خارجی چه چیزهایی وجود داره و چای های تقلبی از اون بدتر لب به چایی جز چای ایرانی نمیزدن...الانم که در چای های تقلبی موادی چون اسانس چای،بتادین،پرمنگنات،سرب و غیره استفاده شده که به شما طعم و رنگ شبیه به چای رو بدن...همه دیگه متوجه طعم عجیب غریب چای و اینکه زود جوشیده میشه طعمش از بین میره شدیم و مخصوصا زمانیکه با شکر مخلوط میشه میتونید متوجه طعم افتضاح چای تقلبی رو متوجه شد
    • IR ۱۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      6 5
      سلام چای فقط یه شمالی بلده دم کنه.اونم خصوصاچای لاهیجان باشه
    • US ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      0 0
      ببخشید منم امریکا هستم .میشه بگید از چه مدل چایی میشه اینجاها استفاده کرد؟
  • علی DE ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    16 3
    بسیار اطلاع رسانی دقیق ،هوشمند و کارایی بود ... تا امروز من چایی رو به سیخ میزدم و کباب میکردم با گوجه و سماق میخوردم -
    • آمنه IR ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      6 1
      من نزدیکه ۳ ساله بخاطر کم خونیم چای ایرانی میخورم البته دکتر بهم گفتن
    • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      10 0
      فکر نکنم خارج مثل ایران تقلب و کلک بزنن به مردم
    • IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      3 3
      خیلی باحال بود
    • داش IR ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      2 0
      فدای کم خونیت
  • حسین منش IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    5 4
    اون لکه های شبیه چربی روی چای فلورایده که خیلی هم برای دندان ها مفیده ربطی به اب گرم وسرد هم نداره اما کلا بهتره اب دوبار جوشیده مصرف نشه
    • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
      0 6
      نظر عالی بود
  • علی IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    1 0
    خسته نباشید . راه حل جدیدتری نبود؟
  • ایرج IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    1 2
    چای فقط چای کاشف السلطنه... ما چند ساله استفاده میکنیم عالیه ...
  • ابی IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    3 0
    من چایی رو به سبک غول چراغ دم میکنم. عالی میشه
  • IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    2 0
    چه حرفا از بیکاری
  • Mortaza IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    4 0
    چایی باید به سبک باب اسفنجی باشه بدون سانسور عالی میشه
  • ebi IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    5 1
    در مورد چای، برنج، هوای سرد، اقتصاد ، نظرات عزیزان رو شنیدیم،لطفا در مورد ماکارونی، ماست، شکر، ارد، نان و ...... هم مطلب بزار،،😆😆😆😆💐
  • امامی US ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    3 0
    این قدر دروغ نگید پارسال عیدی بازنشستگان تا مین اجتماعی نصف مستمری هم نشد چطور می گید یگ ماه
  • استاد مسعود IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    2 3
    درود و خداقوت اصفهان ها بیاند کوه صفه روی سکو بالای آبشار چای آتیشی در خدمتیم .
  • عادل IR ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    5 0
    یعنی چه که برای زودبه جوش آمدن کلک آب داغ ریختن را نریزیم؟ انگار که از یه متن انگلیسی توسط یک مترجم عجول وبی تجربه نوشته شده
  • IR ۲۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    4 2
    سلام همه جور امتحان کردیم بعضی وقتا ناخالصی آب زیاده و روی چای به صورت لکه چربی خودش رو نشون میده
  • حاجی IR ۲۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    10 2
    من لاهیجانی هستم خودم هم چایکارم بهترین روش برای دم کشیدن چای وقتیکه کتری یاسماوررا داریدآبشوگرم میکنید همزمان چای خشک راداخل قوری چینی ریخته وباآب سردبشویید بدون آب تا۲۰دقیقه روی سماور یاکتری گرم کنید تا بوی چای به مشام برسد آنوقت داخل قوری آب جوشیده بریزید بعداز ۱۵ دقیقه بهترین چای را نوش جان کنید
    • IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      0 0
      سلام برای برطرف شدن لکه ی چربی روی اب قبلش ،سرکه بریزید توی اب که بجوشه بعد خالیش کنید ودوباره اب بریزید کلا وقتی داخل کتری میخوایین اب بریزید داخل کتری رو یه دست بکشید وابشو خالی کنید متوجه املاحش میشید
  • خخخخ IR ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    0 0
    پلنگ صورتی 😂
  • کورش IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    0 0
    این چی بود که گفتی حالا ؟ خودت تازه یاد گرفتی قربان ، فکر کردی کسی نمی دونه !😂😂
  • جعفر IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    2 0
    سلام آقا محمد شاید اینجا ببینی و رعایت کنی جانم. خواهشا موقع دم کردن چایی با استکان دهن زده خودت روی چایی توی قوری نریز همکارانت چندششون میاد. ممنون.🍵
  • ناشناس IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
    0 1
    البته یک نکته اساسی که باید اضافه بشه ،اینکه ،چای رو روی ابجوش میریزند ،نه ابجوش رو روی چای
  • جواد IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    2 0
    چای فقط با نبات وازاونا...بزنی حال میده
  • مهدی IR ۰۶:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 0
    چای فقط چای میرزاخان خیلی عالیه از بهترین برگ چای استفاده میکنه واقعا راضیم ازش
  • IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 1
    چای فقط چای بلوط هم شکسته داره هم کله مورچه
  • IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    1 2
    بنطر من باید چای را ترک کرد بخاطر گرونی قند و چای😅😅😅😷😷😷😷
    • محمد IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
      0 0
      سلام آب شب قبل از خواب از شیر برمی‌داریم وصبح کولر از بین رفته تو کتری جوشش میکنیم وچاهی از میدان ارگ کرمان چاهی فروشی دور میدان وارد می‌شویم سمت راست مخلوط چند چاهی مخصوص خریداری کردیم تو فلاکس با آب سرد می‌شویم وآب جوش کم کم میریزم وبعد چند دقیقه نوشی جان واگر تو غوری شاه عباسی کنار منقل گذاشته کمکم دم کشیده نوشی جان میکنیم وآن موقعی آب اضافه میکنیم یک حب قند بندازیم خوب خوش رنگ دم میکشه دمت گرم نوشی جانت
  • نرگس IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 0
    اینقدر چای خشک گرون کردن که هوس چای نمیکنی چای ایرانی هم که حال بهم زنه
  • ناشناس IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 1
    چای فقط ویکتوریای جعبه قرمز واقعاً هم عطرش و هم مزه اش خوبه دوستان امتحان کنید افق کورش داره
  • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    2 0
    حالا چقدر دریافت کردی که چای ایرانی طبلیق کنید احتیاج نیست شسته شود چون ما باخاک خریداری می کنیم وروزانه هم قیمت بالا می رود
  • جلال IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    2 1
    یک استکان چای این همه حرف نداره چای باید دم بکشه حرفی دنبالش نباشه
    • شهیاد IR ۰۱:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
      0 0
      استاد وااااقعا خودت حالت بد نشد وقتی تبلیغ رو نوشتی طبلیق؟ خجالت نکشیدی؟ تا الان حتی ندیده بودی این کلمه رو یا انقدر هیچی برات مهم نیست که با زبان این میراث ارزشمند فرهنگی و ملی که بخشی از هویتت رو شکل داده چنین رفتار زشتی کردی؟ شرم آوره. اگه سواد نداری که بیخود نظر دادی اگه داری و عمدی این کار رو کردی برات خیلی متأسفم و امیدوارم هرچه زودتر به این آگاهی برسی که چقدر مقوله مهمیه زبان فارسی در ایران...حیفه خیلی حیفه نکنین این کارو با این زبان شیرین
  • نیکروز US ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 0
    ما فقط وفقط ایران دومشت درست میکنیم طریقه درست کردنش فقط یک مدل هست ۱_چای ایرانی به اندازه دومشت(کمتر از اون جواب نمیده) ۲_اب جوش ۳_مدت دم کشیدن ۴۵دقیقه نوش جانتان
  • مهدی شراهی IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 0
    خب همینجوری دم میکردیم دیگ😑😑😑
  • مریم IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
    0 0
    اول چای را داخل چای صاف کن بريزيد با آب معمولی آبکشی کنید بعد داخل قوری ریخته کمی آب ولرم به ان اضافه کنید روی سماور یا کتری بگذارید و بگذارید آب ولرم توی کتری یا سماور به جوش بیاد سپس آب داغ به قوری اضافه کنید بعد از ده الی پانزده دقیقه بسته به نوع چاي دم کشیده ورنگ یاقوتی قشنگی خواهد داشت. نوش جان
  • اسماعیل IR ۰۴:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
    0 0
    شما خودت تنهایی به این نتیجه رسیدیم.بابا ایول خیلی میدونستی بیست
  • مرسوله US ۰۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
    0 0
    اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی؟ فقط وقت مخاطبینت را تلف کردی
  • IR ۰۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
    0 3
    وای چقدر به اطلاعاتم افزوده شد!!!!! انگار یه درس ۴واحدی بهم یاد داده.چایییییییی؟؟پههه
  • کریم صابر IR ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
    1 0
    درودبرشما؛دقیقا.