همشهری آنلاین: شیرینی نوروزی یکی از خوراکی‌های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه‌ای است. یکی از بهترین شیرینی‌ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی بادامی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

آشنایی با روش تهیه شیرینی انگشتی بادامی
  • مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی

آرد: 220 گرم

آرد برنج :يك و نيم قاشق سوپ‌خوری

پودر شکر: 60 گرم

پودر بادام: 2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده: 180 گرم

شکلات: برای تزئین

دمای فر: 180 درجه سانتی‌گراد

زمان پخت : 15 دقیقه

شیرینی انگشتی بادامی

  • روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه‌ای الک می‌کنیم.

کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می‌دهیم.

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می‌دهیم و یا خمیر را گرد می‌کنیم

شیرینی‌ها را کف سینی می‌چینیم و در فر قرار می‌دهیم.

در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

منبع: mamisite.com

کد خبر 326442

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha