دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: شیرینی اسکار را برای ایام خاص مانند نوروز تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه شیرینی اسکار
  • مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه سرخالی

پودر قند: نصف پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

پودر قند: نصف پ (100 گرم)

روغن مایع یا کره: يك پیمانه

وانیل :یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر هل: يك قاشق چای‌خوری

پودر قند و هل مخلوط: یک دوم پیمانه (تزیین )

مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

شیرینی اسکار

  • طرز تهیه:

روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب می‌زنیم يك عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و می‌زنیم دوباره زرده بعدی را اضافه می‌کنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد.

سفیده‌ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست می‌کنیم و در سفیده‌ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمی‌چینیم.

توی فر  مدت 20 دقيقه با دماي 180درجه سانتی‌گراد قرار مي‌دهيم.

بعد از پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

مي‌توانيد بعد 10 دقیقه پخت بیرون آورده و وسط آن‌ها مارمالاد بریزید و 10 دقیقه دیگر بگذاريد بپزد یا بعد پخت وسط آن‌ها ژله مغزي بريزيد.

http://jadoykalamat.ir

کد خبر 325941

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha