همشهری آنلاین: باقلوای بادام را مخصوص عید نوروز تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه باقلوای بادام
  • مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

روغن مایع نصف پیمانه

نمک به مقدار خیلی کم

آرد به میزان لازم

شیر ولرم 2 پیمانه

  • مواد لازم شربت:

شکر یک پیمانه

آب یک پیمانه

گلاب نصف پیمانه

پودرقند 300 گرم

پودر بادام 200 گرم

پودر فندق 100 گرم

پودر هل 2 قاشق چایخوری

باقلوای بادام

  • طرز تهیه:

1. برای شربت، در یک قابلمه کوچک همه مواد را با هم روی حرارت ملایم بگذارید تا 6 دقیقه بجوشند. توجه داشته باشید که این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است. برای شربت غلیظ در باقلوا‌ها میزان آب را نصف کنید.

2. شیر، پودر هل و تخم‌مرغ‌ها را به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر شود.

3. در این مرحله، خمیر را روی میز آردپاشی شده ورز دهید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در کیسه چرب شده قرار دهید.

4. قالب باقلوا را با روغن جامد چرب کنید. خمیر را با وردنه باز و تا حد امکان آن را نازک کنید. خمیر که نازک شد در قالب قرار دهید تا همه دیواره های قالب را بپوشاند. همچنین باید حدود 2 سانتی متر از قالب بزرگ‌تر باشد تا از لبه های قالب بیرون باشد.

5. بقیه خمیر را روی سطح صاف باز کنید. مواد سفید بادامی را بریزید. روی آن وردنه بکشید تا به خورد خمیر بروند. اکنون با آبفشان گلاب بپاشید. دوباره یک لایه دیگر خمیر نازک دیگر روی آن قرار دهید. وردنه بکشید. با چاقو برش دهید.

6. فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. خمیرهای برش خورده را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

7. باقلوا را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سه مرتبه با فاصله زمانی 5 دقیقه‌ای، روی آنها شربت بریزید.

منبع:‌ بيتوته

کد خبر 325834

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha