همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: لازم است در مصرف روغن و نمک در وعده‎های غذایی تجدیدنظر شود، چرا که عامل مهم در بروز بیماری‎های قلبی و عروقی هستند.

در مصرف روغن و نمک تجدید نظر کنید

فرناز جزء‌دائمی در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار کرد: یکسری از مواد غذایی باید به ‌صورت کنترل ‌شده مصرف شود، زیرا غذاهای حاوی نمک و مصرف چربی‎ها از عوامل تاثیرگذار در بروز بیماری‏‌های قلبی و عروقی هستند؛ به همین جهت نوع چربی‎ها برای مصرف از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی افزود: در گروه چربی‎ها، چربی‎های اشباع باعث بالا رفتن میزان گرفتگی عروق می‌شوند، زیرا این نوع از چربی‎ها فاقد پیوند دوگانه هستند و باعث می‎شوند چربی در جداره عروق رسوب کند. به همین خاطر بهتر است از روغن‎های غیراشباع، همچون چربی‎های گیاهی استفاده شود، زیرا سالم‏‌ترین نوع روغن‏‌ها هستند.

جزء‌دائمی تصریح کرد: نکته قابل ‌توجه در مصرف چربی‎ها این است که چربی‎ها در هرم مواد غذایی نیز بخش کوچکی را به خود اختصاص داده است، زیرا در طول روز با مصرف انواع مواد، چربی مورد نیاز بدن تامین می‌شود به همین خاطر مصرف روغن را باید محدود کرد تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.

این متخصص با اشاره به مصرف نمک نیز یادآور شد: مصرف نمک را باید به حداقل برسانیم. زیرا باعث بالا رفتن فشارخون می‌شود که این مهم ارتباط مستقیمی با بیماری‎های قلبی عروقی دارد. به همین دلیل بايد فرهنگ مصرف برخی مواد غذایی در جامعه تغییر کند تا به لحاظ تغذیه‎ای در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری‎های قلبی گام برداشته شود.

کد خبر 282899

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha