همشهری آنلاین – شهره فرجی: علاوه بر فر، ‌درون مایکروفر نیز می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را بپزید.

آشنایی با روش تهیه پوست سیب‌زمینی شکم‌ پر با اسفناج

طرز تهیه:

سیب‌زمینی بزرگ:‌ 3 عدد

شیر کم چرب: نصف پیمانه

• پنیر خامه‌ای: نصف پیمانه یا 113 گرم

• پنیر چدار: یک پیمانه سرخالی

پیاز ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه

• نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

اسفناج خرد شده و آب گرفته: یک و نیم پیمانه

پیازچه خرد شده: اختیاری

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی درجه 400 گرم کنید.

• با استفاده از چنگال روی سیب‌زمینی‌ها چند شیار ایجاد کرده و آن‌ها را درون فر، روی درجه 400 به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه یا تا زمانی‌ که نرم شوند،‌ حرارت دهید.

• هر سیب‌زمینی را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و درون آن‌ها را تا حدی که فقط نیم‌ سانتی‌متر از گوشت آن‌ها باقی بماند خالی کنید. با استفاده از دستگاه غذاساز سیب‌زمینی‌های بیرون آورده شده را به صورت پوره درآورید.

• درون کاسه بزرگی،‌ شیر و پنیر خامه‌ای را با استفاده از همزن خوب با هم مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌های پوره شده، یک پیمانه پنیر چدار، نمک و پیاز،‌ فلفل و اسفناج را به ظرف اضافه کرده و خوب آن‌ها را هم بزنید.

• با قاشق درون پوست سیب‌زمینی‌ها را از مخلوط آماده شده پر کرده و روی هر کدام از نیمه‌های پوست سیب‌زمینی را با پنیر چدار بپوشانید.

• سیب‌زمینی‌های شکم پر را درون فر با درجه 400 به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.

• در صورت تمایل روی هر کدام از نیمه‌ها را با پیازچه خرد شده تزیین کنید.

پوست سیب‌زمینی شکم‌ پر با اسفناج

http://www.myrecipes.com

کد خبر 230510
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز